Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 70 x 100 cm | Veelkleurig

Betaal in termijnen met Alma
Een canvasschilderij met kerstthema, gemaakt met 100% canvas, Het bevat een veelkleurig ontwerp en een stevig houten frame van 3 cm dik. Afmetingen: 70 x 100 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1082
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 1.704
Maak kennis met onze nieuwste toevoeging aan onze collectie - het Decoratieve Canvas Schilderij met de naam "Kerstmis". Dit prachtige kunstwerk is ontworpen om de feestelijke sfeer bij je thuis te brengen. Gemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor detail, dit schilderij is perfect voor het toevoegen van een vleugje vrolijkheid en elegantie aan uw decor tijdens de feestdagen. Een van de belangrijkste kenmerken van deze Decoratieve Canvas schilderij is de onberispelijke kwaliteit. Gemaakt van 100% canvas, kunt u verzekerd zijn van de duurzaamheid en een lange levensduur. Het gebruik van hoogwaardig canvas zorgt ervoor dat de kleuren levendig en natuurgetrouw blijven, zodat je jarenlang van de schoonheid van dit schilderij kunt genieten. Met een afmeting van 70 x 100 cm is dit schilderij groot genoeg om de aandacht te trekken en een centraal punt in elke kamer te worden. Of je er nu voor kiest om het op te hangen in je woonkamer, eethoek of zelfs kantoorruimte, het zal zeker opvallen en een warme, uitnodigende sfeer creëren. Om de aantrekkingskracht en levensduur te vergroten, wordt dit canvas schilderij geleverd met een 100% houten frame. Het frame, met een dikte van 3 cm, voegt een vleugje elegantie toe en zorgt voor stabiliteit van het kunstwerk. Het houten frame is met zorg gemaakt en zorgt ervoor dat het canvas strak en stevig op zijn plaats blijft, zodat het na verloop van tijd niet doorhangt of kromtrekt Het veelkleurige ontwerp van dit decoratieve canvas schilderij geeft perfect de essentie van Kerstmis weer. De levendige kleuren, variërend van dieprood en groen tot helder goud en blauw, roepen de vreugde en vrolijkheid op die geassocieerd worden met de feestdagen. De ingewikkelde details en patronen brengen het kunstwerk tot leven en voegen diepte en karakter toe aan elke ruimte. Wat dit Decoratieve Canvas Schilderij zo bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid. Het is niet alleen een uitstekende keuze voor je eigen interieur, maar het is ook een doordacht en uniek cadeau. Of je nu op zoek bent naar een geliefde of een goede vriend te verrassen, is dit schilderij zeker een glimlach op hun gezicht en fleuren hun kerst vieringen. Investeren in deze Decoratieve Canvas schilderij is niet alleen een manier om schoonheid toe te voegen aan uw ruimte, maar ook een manier om de kunst te ondersteunen. We zijn gepassioneerd over het bevorderen van kunstenaarschap en het bieden van een platform voor getalenteerde kunstenaars. Door de aankoop van dit schilderij, bent u direct ondersteuning van de kunstenaar die verantwoordelijk is voor de creatie, zodat ze kunnen doorgaan met het nastreven van hun passie en het creëren van ongelooflijke kunstwerken.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood