Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 70 x 100 cm | Veelkleurig

Betaal in termijnen met Alma
Kom in de feeststemming met ons decoratieve canvasschilderij voor de kerst. Gemaakt van 100% canvas met een levendig veelkleurig ontwerp. Afmeting: 70 x 100 cm. Het frame bestaat uit 100% hout van 3 cm dik. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1084
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 1.704
Maak kennis met ons prachtige Decoratieve Canvas Schilderij met kerstthema, gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Gemaakt van 100% canvas, dit prachtige kunstwerk meet een indrukwekkend formaat van 70 x 100 cm, zodat het moeiteloos het middelpunt van elke kamer. Versierd met levendige kleuren in een charmant veelkleurig palet, vangt dit schilderij de ware essentie en geest van Kerstmis. Een van de opmerkelijke kenmerken van dit Decoratieve Canvas Schilderij is het 100% houten frame, zorgvuldig ontworpen om zowel duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht te bieden. Gemaakt met een dikte van 3 cm, zorgt het frame voor stabiliteit en stevigheid, waardoor het kunstwerk veilig is en lang meegaat. Het houten frame voegt ook een vleugje elegantie toe en verbetert de algehele schoonheid van het schilderij.Waarom kiezen voor ons Decoratief Canvas Schilderij met kerstthema? Laten we eens kijken naar een aantal van de belangrijkste kenmerken en de vele voordelen die het met zich meebrengt:1. Betoverende kerstsfeer: Het ingewikkelde kunstwerk toont iconische vakantie-elementen en brengt je het hele jaar door in een gezellige en vrolijke vakantiesfeer. De prachtige details en levendige kleuren stralen warmte en vreugde uit en creëren een uitnodigende sfeer in elke ruimte.2. Hoogwaardig canvas materiaal: Gemaakt van 100% canvas, heeft dit schilderij een uitzonderlijke kwaliteit. Het canvas behoudt zijn originele kleuren en vervaagt niet na verloop van tijd. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van de schoonheid en levendigheid van het kunstwerk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de levensduur ervan.3. Perfect formaat: Met een royale afmeting van 70 x 100 cm eist dit kunstwerk de aandacht op en vult het gemakkelijk elke muur die het siert. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer of kantoor hangt, het wordt een opvallend middelpunt dat de vreugde en feestelijkheid van Kerstmis door de hele ruimte verspreidt.4. Stevig houten frame: Het 100% houten frame is niet alleen duurzaam, maar voegt ook een vleugje verfijning toe aan het schilderij. De dikte van 3 cm zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat het kunstwerk kromtrekt of beschadigd raakt. Het frame zorgt ook voor een naadloze overgang tussen het canvas en de muur, waardoor een gepolijste en professionele look ontstaat.5. Veelzijdig Veelkleurig Ontwerp: Het gebruik van een veelkleurig palet in dit schilderij voegt veelzijdigheid en charme toe. De harmonieuze mix van kleuren zorgt voor een naadloze integratie met verschillende interieurstijlen en kleurenschema's. Of je inrichting nu modern, traditioneel of klassiek is. Of uw inrichting nu modern, traditioneel of eclectisch is, dit canvas schilderij met kerstthema vult moeiteloos de algemene esthetiek van de ruimte aan. 6. Eenvoudige installatie: Ons decoratieve canvas schilderij is ontworpen om de installatie snel en probleemloos te maken.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood