Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 70 x 100 cm | Veelkleurig

Betaal in termijnen met Alma
Voeg feestelijke charme toe aan je interieur met ons canvasschilderij in kerstthema. Gemaakt met 100% canvas en beschikt over een houten frame. Afmetingen: 70 x 100 cm. Veelkleurig ontwerp. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1087
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 1.704
Wil je deze feestdagen een vleugje feestelijke charme aan je woonruimte toevoegen? Maak kennis met ons prachtige Decoratieve Canvas Schilderij - Kerstmis editie. Dit prachtige canvas schilderij is gemaakt met uiterste precisie en aandacht voor detail en is ontworpen om je huis te doordrenken met de vreugde en warmte van Kerstmis. Met een afmeting van 70 x 100 cm dient het als het perfecte middelpunt voor je muur en verandert het elke kamer direct in een winterwonderland. Een van de belangrijkste kenmerken die ons Decoratief Canvas Schilderij onderscheidt is de hoogwaardige constructie. Gemaakt van 100% canvas, dit kunstwerk vertoont onberispelijke duurzaamheid, ervoor te zorgen dat het de tand des tijds zal weerstaan en een gekoesterd deel van uw vakantie decoraties blijven voor de komende jaren. Het canvasmateriaal draagt ook bij aan de levendige kleuren en scherpe details die in het schilderij zijn afgebeeld en voegt diepte en visuele aantrekkingskracht toe aan je muren. Als aanvulling op het eersteklas canvasmateriaal is ons Decoratief Schilderij op Canvas versierd met een 100% houten frame. Met een dikte van 3 cm verbetert dit stevige frame niet alleen de algehele esthetiek van het schilderij, maar biedt het ook extra bescherming en stabiliteit. De veelkleurige afwerking van het frame is een perfecte aanvulling op de levendige tinten van het kunstwerk, waardoor een harmonieuze mix van kleuren en texturen ontstaat die je gasten in vervoering zal brengen. Een van de belangrijkste voordelen van ons Decoratieve Canvas Schilderij is het vermogen om een gevoel van vreugde en nostalgie op te roepen. Het ontwerp met kerstthema brengt je meteen terug naar dierbare herinneringen aan voorbije vakantieseizoenen en zorgt voor een warme en feestelijke sfeer in je huis. Of je het nu boven je open haard hangt, in de gang of als centraal punt in je eetkamer, dit schilderij zal zeker een geliefd onderdeel van je vakantietradities worden. Bovendien dient dit Decoratieve Canvas Schilderij als een uitstekend cadeau voor vrienden en familie. Het tijdloze en universeel aantrekkelijke kerstthema maakt het het perfecte cadeau voor geliefden die kunst en de vakantiegeest waarderen. Verras je vrienden of familieleden met een vleugje vakantiemagie en voeg een vleugje verfijning en elegantie toe aan hun huis. Een ander voordeel van ons Decoratief Canvas Schilderij is de veelzijdigheid in termen van plaatsing. Het formaat van 70 x 100 cm maakt het geschikt voor verschillende kamers en ruimtes, of het nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor is. Hang het boven je schoorsteenmantel, combineer het met andere kerstdecoraties of maak het het middelpunt van een galeriemuur. De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat je je unieke stijl kunt laten zien en een feestelijke flair kunt toevoegen aan elke ruimte van je huis.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood