Decoratieve canvasafbeelding Kerst | Houten Frame | 3 x 70 x 100 cm | Veelkleurig

Betaal in termijnen met Alma
Geef je huis een feestelijk tintje met ons decoratieve canvasschilderij voor Kerstmis. Gemaakt met 100% canvas en een stevig houten frame. Afmetingen: 70 x 100 cm. Veelkleurig ontwerp. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG843CHB1088
Kleur Multicolor
Stijl Winter
Materiaal Textiel
Totaal Gewicht kg 1.704
Wil je dit kerstseizoen een vleugje feestelijke charme aan je interieur toevoegen? Kijk dan niet verder dan ons prachtige Decoratieve Canvas Schilderij met de naam "Kerstmis". Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, dit doek is perfect voor het toevoegen van een feestelijke sfeer in elke kamer.Een van de belangrijkste kenmerken van deze Decoratieve Canvas schilderij is de grootte. Met een afmeting van 70 x 100 cm is het groot genoeg om op elke muur een statement te maken. Of je het nu ophangt in je woonkamer, slaapkamer of zelfs je kantoor, dit canvas zal zeker in het oog springen van iedereen die de ruimte binnenkomt.Het frame van dit canvas is een ander opvallend kenmerk. Het is gemaakt van 100% houten materiaal, waardoor het duurzaam is en lang meegaat. Met een dikte van 3 cm voegt het frame diepte en dimensie toe aan het kunstwerk, waardoor het visueel aantrekkelijk is vanuit elke hoek. Een van de meest opvallende aspecten van dit doek zijn de levendige en betoverende kleuren. Het heeft een prachtig veelkleurig palet dat de feestelijke sfeer van Kerstmis direct tot leven brengt. Van de rijke rood- en groentinten tot het glinsterende goud en zilver, dit canvas omhult echt de vreugde en warmte van de feestdagen. De kleuren zijn vakkundig gemengd tot een harmonieuze en opvallende compositie die iedereen die ernaar kijkt zal boeien. Maar de schoonheid van dit Decoratieve Canvas Schilderij ligt niet alleen in de esthetiek. Het biedt ook een scala aan voordelen om uw home decor ervaring te verbeteren. Ten eerste is het een fantastische gespreksstarter. De unieke en ingewikkelde details van het schilderij zullen ongetwijfeld inspireren tot interessante discussies en nieuwsgierigheid opwekken bij je gasten. Daarnaast brengt dit canvas een gevoel van gezelligheid en sereniteit in elke ruimte. De combinatie van de warme kleuren en het kerstthema creëren een rustgevende en uitnodigende sfeer die perfect is om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. Of je nu opgekruld op de bank zit met een warme kop chocolademelk of een feestelijke bijeenkomst organiseert, dit canvas zal de algehele sfeer van je huis verbeteren. Bovendien is dit Decoratieve Canvas Schilderij een ideaal cadeau voor je geliefden. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een familielid, vriend of collega, dit doek zal zeker indruk maken. De hoge kwaliteit vakmanschap en aandacht voor detail maken het een doordachte en zinvol geschenk dat zal worden gekoesterd voor de komende jaren.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood