Fotolijst Pigura 35x45cm - teak

Fotolijst Pigura, vervaardigd uit teakhout in een elegant design. Geschikt voor een foto van 23x33cm; frame van 7,5cm breed. 

€ 29,00

1 tot 2 weken

Productinformatie

De mooiste familiefoto's komen pas echt tot hun recht in een mooie fotolijst. Met de Pigura fotolijst van kwalitatief hoogwaardig teakhout haal je dan ook een echte woon must-have in huis. Door het simpele, elegante design is de fotolijst gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Gun jezelf en je dierbaren het allerbeste met hun kiekje in deze elegante fotolijst van HSM Collection. Aangezien teak een natuurlijk product is, kunnen afwijkingen in vorm en kleur in dit artikel voorkomen. Dat maakt elk afzonderlijk item nog authentieker! 

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Merk HSM
SKU-Emob HSAPH60
Materiaal Massief hout
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 2
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top