Hangkast Sepp - grafietgrijs

Hangkast voor de badkamer Sepp in grafietgrijs, gemaakt uit spaanplaat en wit veiligheidsglas. Meubel afgewerkt met een laagje melamine. 
€ 129,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De stijlvolle en elegante meubels in grafietgrijs uit de Badkamercollectie Sepp is de perfecte keuze voor wie een moderne, trendy inrichting voor ogen heeft. De voorkant van de wandkast is vervaardigd uit hoogwaardig wit veiligheidsglas. De deur is voorzien van deurdemping en een metalen handgreep aan de rand. Binnenin is een legplank voorzien. De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. Krassen en vocht zijn daardoor uit den boze! 

Ontdek alle meubels van deze en andere Germania-reeksen op onze website! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM2750-569
Kleur Wit, Grijs
Stijl Modern
Materiaal Melamine, Spaanplaat, Glas
Totaal Gewicht kg 13.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top