Complete tienerkamers

Is jouw tiener zijn of haar kinderkamer ontgroeid? Dan is het hoog tijd voor een stijlvolle tienerkamer. Bij Emob.nl vind je een ruim assortiment complete tienerkamers. Door het gebruik van neutrale kleuren zijn de meubels in deze categorie geschikt voor jongens en meisjes. Bestel je een complete tienerkamer? Dan ontvang je 5% korting! Uiteraard kan je meubels ook los bij ons bestellen. Laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod!

Complete tienerkamer kopen

Een complete tienerkamer bestaat doorgaans uit dezelfde elementen als een kinderkamer:

  • een bed
  • een lattenbodem
  • een matras
  • een nachtkastje
  • een kledingkast

Het belangrijkste meubel in de slaapkamer van een tiener is uiteraard het bed. Een standaard kinderbed is 90 x 200 cm. Maar had je al eens gedacht om het eenpersoonsbed waarin je zoon of dochter tot nu toe geslapen heeft, te vervangen door een ruimere twijfelaar? Gegarandeerd een succes! Onze complete tienerkamers bevatten ook een lattenbodem en matras naar keuze.

Je merkt het, in onze webshop koop je in slechts enkele klikken een complete kamer voor jouw zoon of dochter! Natuurlijk kan je ook alle meubels los bestellen indien je dat wenst.

Tienerkamer voor jongens

Al onze tienerkamers zijn zeer geschikt voor zowel jongens al meisjes. Immers is de look strak en neutraal. Toch hebben jongens over het algemeen een andere stijl dan meisjes. Jongens zullen over het algemeen waarde hechten aan een plekje om te ontspannen. Een lekkere stoel, een stevig bed of een computerbureau zijn dan onmisbaar.

Tienerkamer voor meisjes 

Meisjes zullen over het algemeen meer waarde hechten aan andere meubels. Welke puberdame is er nu niet gek op shoppen? Een grote kledingkast kan dan natuurlijk niet ontbreken. Verder is ook een nachtkastje een onmisbaar meubel. Het is namelijk de ideale plaats voor de smartphone ’s nachts. Zo blijft je dochter altijd op de hoogte van de laatste roddels in de meidengroep.

Waarom een complete tienerkamer bestellen bij Emob?

We zetten graag alle voordelen voor jou nog even op een rijtje. Bij Emob:

  • kan je snel en gemakkelijk je tiener slaapkamer naar wens samenstellen
  • geniet je van voordelige prijzen én 5% extra korting
  • kies je uit een ruim assortiment tienerkamers met tijdloze uitstraling
  • krijg je standaard 2 jaar garantie
  • kan je zelf de leverdatum kiezen

Complete tiener slaapkamer in neutrale kleuren

In een tienerkamer ligt de nadruk op tijdloze meubelen in neutrale kleuren die jarenlang meegaan. Geen typisch roze, blauw of pasteltinten meer. Neutrale tinten zoals wit, grijs, zwart en bruin voeren de boventoon. Een tienerkamer laat ook alle speelse details en versiersels van de kinderkamer achterwege.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan. Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

To Top