Complete tienerkamers

Complete tienerkamers in neutrale kleuren

In een tienerkamer ligt de nadruk op tijdloze meubelen in neutrale kleuren die jarenlang meegaan en die ook genderneutraal zijn. Geen typisch roze, blauw of pasteltinten meer, wit en bruin nemen de bovenhand. Een tienerkamer laat alle overbodige details en versiersels van de kinderkamer achterwege. Denk aan felle prints, handvaten in de vorm van bloemetjes, sierlijke krullen en gebogen randen. Een tienerkamer is strak, wat natuurlijk niet gelijk staat aan saai! En je kan je kamer uiteraard nog steeds volledig personaliseren door de muren in een leuk kleurtje te verven, met muurstickers, posters, fotokaders… Wat je maar wil!

Waaruit bestaan complete tienerkamers?

Een complete tienerkamer bestaat doorgaans uit dezelfde elementen als een kinderkamer. Het belangrijkste is uiteraard het bed. Een standaard bed is 90 x 200 cm, maar had je al eens gedacht om het eenpersoonsbed waarin je zoon of dochter tot nu toe geslapen heeft, te vervangen door een ruimere twijfelaar? Gegarandeerd een succes! Naast het bed komt uiteraard het nachtkastje, een klein maar belangrijk meubelstuk voor jouw tiener! Het is namelijk de ideale plaats voor de smartphone ’s nachts, voor een tafellampje en het boek waarin jouw zoon of dochter ’s avonds in bed nog graag even leest. Ook de kledingkast zal vanaf nu een prominentere plaats innemen in de tienerkamer. Gouden tip: kies voor een ruime kledingkast met 3 deuren, je zal ons dankbaar zijn wanneer jouw dochter na een namiddagje shoppen thuiskomt! Verder is een bureau in de tienerkamer ook altijd handig meegenomen. Je zoon of dochter komt ongetwijfeld vaak met een hele hoop huiswerk en studiewerk thuis. Een plekje om dit in alle rust voor te bereiden komt dus wel handig van pas! En om al die studieboeken op te bergen is ook een boekenkast hier vaak een gevestigde waarde. Onze complete tienerkamers bevatten ook een lattenbodem en matras naar keuze. Zo koop je in slechts enkele klikken een complete kamer voor jouw zoon of dochter!

Jouw nieuwe tienerkamer snel geleverd

Tieners en geduld, het klinkt tegenstrijdig en dat is het vaak ook. Daarom hebben we bij Emob standaard alle tienerkamers op voorraad, zodat je al binnen enkele werkdagen jouw nieuwe meubelen in huis hebt. Neem zeker ook een kijkje naar onze accessoires om de tienerkamer compleet te maken.