Lulu 3-Delig Decoratief Ingelijst Schilderij | Veelkleurig | 35x45cm

Betaal in termijnen met Alma
Lulu 3-Delig Decoratief Ingelijst Schilderij - 100% MDF, 2 cm dik. Lijst gemaakt van 100% kunststof, 35 x 45 cm groot in levendige multicolor Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG364LUL1378
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 1.65
Wil je een vleugje elegantie en stijl toevoegen aan je woonruimte? Kijk dan niet verder dan het decoratieve ingelijste schilderij Lulu. Dit prachtige kunstwerk bestaat uit drie panelen van elk 35 x 45 cm, waardoor het de perfecte maat is om je muren mee te versieren. Een van de belangrijkste kenmerken van het Lulu decoratieve ingelijste schilderij is de constructie van 100% MDF (Medium Density Fiberboard) met een dikte van 2 cm. MDF staat bekend om zijn duurzaamheid en stabiliteit, waardoor je kunstwerk jarenlang meegaat. De stevige lijst is gemaakt van 100% kunststof, waardoor het schilderij nog langer meegaat.Het veelkleurige ontwerp van het Lulu decoratieve ingelijste schilderij is zorgvuldig gemaakt om een vleugje kleur en levendigheid aan je huis toe te voegen. De combinatie van tinten creëert een harmonieuze mix die een bestaande inrichting kan aanvullen of kan opvallen als een statement stuk. Of je interieurstijl nu modern, traditioneel of eclectisch is, het Lulu schilderij past er moeiteloos bij. Naast de esthetische aantrekkingskracht biedt het Lulu decoratieve ingelijste schilderij ook verschillende voordelen. Het ontwerp met drie panelen biedt flexibiliteit in de opstelling, waardoor je de vrijheid hebt om een unieke en persoonlijke display te creëren. Hang de panelen naast elkaar of experimenteer met verschillende afstanden voor een artistiek tintje. Het veelzijdige formaat zorgt ervoor dat je er de perfecte plek voor kunt vinden, of het nu in je woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor is.Bovendien voegt het Lulu decoratieve ingelijste schilderij een gevoel van verfijning en warmte toe aan je ruimte. Het kunstwerk trekt meteen de aandacht, wordt een conversatiestarter en weerspiegelt je verfijnde smaak in kunst. De aanwezigheid ervan creëert een gezellige en uitnodigende sfeer die je gasten zullen waarderen.Naast de visuele aantrekkingskracht is het decoratieve ingelijste schilderij Lulu ongelooflijk eenvoudig te installeren. Elk paneel wordt geleverd met voorgeïnstalleerde ophangmaterialen, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Kies gewoon de gewenste locatie, pak wat gereedschap en je nieuwe kunstwerk hangt in een mum van tijd.Investeren in het Lulu decoratieve ingelijste schilderij is een fantastische manier om de uitstraling van je huis te verbeteren. De hoogwaardige constructie, het boeiende ontwerp en de eenvoudige installatie maken het een must-have voor zowel kunst- als interieurliefhebbers. Breng een vleugje elegantie en stijl in je woonruimte met het decoratieve ingelijste schilderij Lulu en creëer een sfeer die je unieke persoonlijkheid en smaak weerspiegelt.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas Schilderij | 100% Houten Kader | 70 x 100 cm | Veelkleurig
Lengte: 123 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 83 cm
Schilderij afrikaanse vrouw hout/canvas bruin/grijs assortiment van twee
Lengte: 70 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Lulu MDF Schilderijenset (12st) | 100% MDF - 3mm Dikte, 20x15cm
Lengte: 30 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Klok Kunst | Decoratieve Suede Canvas Wandklok | 30x90 | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Evila Originals ingelijst MDF schilderij | 100% grenen houten frame
Lengte: 45 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Gustav Canvas, ingelijst | 45 x 45 cm | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 120 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Wanddecoratie ibiza canvas/verf creme/wit assortiment van twee
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee