Multicolor schutblad decoratief canvas schilderij

Betaal in termijnen met Alma
Bract Decorative Canvas Painting is een prachtig multicolor kunstwerk gemaakt van 100 anvas met een 3 cm dik houten frame. Afmeting: 70 x 100 cm Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG529TCR1437
Kleur Multicolor
Totaal Gewicht kg 1.76
Wil je de esthetiek van je woonruimte of kantoor verbeteren? Kijk dan niet verder dan het decoratieve canvas schilderij van Bract! Met zijn verbluffende ontwerp en eersteklas kenmerken brengt dit kunstwerk zeker leven en charme in elke kamer. Laat ons je kennis laten maken met de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit meesterwerk.Eerst en vooral is het Bract Decorative Canvas Painting gemaakt van 100% hoogwaardig canvas. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor levendige kleuren die jarenlang mooi blijven. Het canvas materiaal is bestand tegen vervagen, zodat je lang kunt genieten van de levendige tinten en ingewikkelde details zonder je zorgen te maken dat ze hun aantrekkingskracht verliezen.Het frame van dit schilderij is gemaakt van 100% houten materiaal met een dikte van 3 cm. Dit stevige frame voegt niet alleen stabiliteit toe, maar geeft het kunstwerk ook een elegante en klassieke uitstraling. Het houten frame is een prachtige aanvulling op het canvas, versterkt de algehele esthetische aantrekkingskracht en maakt het tot een pronkstuk in elke omgeving.Met een afmeting van 70 x 100 cm is dit canvas schilderij de perfecte maat om aan de muur te hangen. Of je het nu als middelpunt van een grote muur of als onderdeel van een galerie wilt gebruiken, het zal moeiteloos de aandacht trekken en visuele interesse aan de kamer toevoegen. Het Multicolor ontwerp biedt een veelzijdige optie die een breed scala aan interieurstijlen aanvult, van modern tot bohemien, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk decoratiethema.Een van de belangrijke voordelen van het Bract Decorative Canvas Painting is het vermogen om de sfeer van elke ruimte te transformeren. Dit kunstwerk kan direct een centraal punt creëren, fungeren als een conversatiestarter en de toon zetten voor de algehele stijl van de kamer. Stel je de vreugde van je gasten voor als ze de ingewikkelde details, levendige kleuren en het boeiende ontwerp bewonderen dat het Bract Decorative Canvas Painting biedt. Bovendien is dit kunstwerk niet alleen visueel aantrekkelijk, maar geeft het ook een gevoel van rust en kalmte. De zorgvuldig samengestelde elementen en kleurencombinatie creëren een harmonieuze en vredige sfeer, perfect voor ontspanning en contemplatie. Of je er nu voor kiest om het in je woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte op te hangen, de aanwezigheid ervan zal zeker een positieve invloed hebben op je stemming en welzijn.Naast de esthetische en psychologische voordelen is het Bract Decorative Canvas Painting ook een investering in kwaliteit. Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert de duurzaamheid en lange levensduur van dit kunstwerk. Je kunt er jarenlang van genieten, het doorgeven als erfstuk of het doorverkopen zonder je zorgen te maken over een verslechtering van de kwaliteit.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas Schilderij | 100% Houten Kader | 70 x 100 cm | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Lulu MDF Schilderijenset (12st) | 100% MDF - 3mm Dikte, 20x15cm
Lengte: 30 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Klok Kunst | Decoratieve Suede Canvas Wandklok | 30x90 | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Evila Originals ingelijst MDF schilderij | 100% grenen houten frame
Lengte: 45 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Gustav Canvas, ingelijst | 45 x 45 cm | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee
Lengte: 100 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 100 cm
Wanddeco leeuw glas/aluminium zwart/wit
Lengte: 53 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kader strepen mdf/glas zwart/wit assortiment van twee