Fulgor Metalen Tafellamp | Goudkleurig

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor is een stijlvolle tafellamp met een metalen behuizing met een gouden kleur. De lamp heeft een metalen kap met een diameter van 19 cm en een hoogte van 17 cm. De lamp heeft een afmeting van 24 x 26 x 50 cm en wordt geleverd met een voetplaat met een diameter van 17 cm. De lamp is uitgerust met een E14 fitting die maximaal 40 W ondersteunt. De lamp heeft een IP20 classificatie. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1822
Kleur Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.697
De Fulgor tafellamp is een prachtig verlichtingsarmatuur dat elegantie en functionaliteit combineert. Met zijn metalen behuizing, metalen kap en gouden kleur voegt deze tafellamp een vleugje verfijning toe aan elke kamer. Of de Fulgor tafellamp nu gebruikt wordt in de woonkamer, slaapkamer of kantoor, hij zal zeker de sfeer verbeteren en een warme en uitnodigende sfeer creëren.Een van de belangrijkste kenmerken van de Fulgor tafellamp is de metalen behuizing. Deze lamp is gemaakt van hoogwaardig metaal en is niet alleen duurzaam, maar geeft elke ruimte ook een strakke en moderne uitstraling. De metalen behuizing zorgt ervoor dat de lamp bestand is tegen dagelijks gebruik en jarenlang meegaat.De metalen kap van de Fulgor Tafellamp voegt nog een laag stijl en elegantie toe. Met een diameter van 19 cm en een hoogte van 17 cm vult de kap het algehele ontwerp van de lamp perfect aan. De metalen kap creëert een mooi en verfijnd focuspunt, waardoor het een statement piece wordt in elke kamer.Qua afmetingen heeft de Fulgor Tafellamp afmetingen van 24 x 26 x 50 cm. Dit compacte formaat maakt de lamp ideaal voor kleinere ruimtes, zoals nachtkastjes of bureaus. De voetplaat van de Fulgor Tafellamp heeft een diameter van 17 cm en een hoogte van 2 cm. Deze stabiele en stevige voet zorgt ervoor dat de lamp stevig op zijn plaats blijft staan en minimaliseert het risico op omvallen. Met een IP20-classificatie biedt de Fulgor tafellamp bescherming tegen vaste voorwerpen groter dan 12 mm, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Deze classificatie zorgt ervoor dat de lamp veilig is voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder slaapkamers, woonkamers en thuiskantoren.De Fulgor tafellamp heeft een E14 fitting en is geschikt voor lampen met een maximaal vermogen van 40 W. Dit zorgt voor veelzijdige verlichtingsopties, of je nu de voorkeur geeft aan een zachte en warme gloed of een helderder en meer gefocust licht. De lamp geeft je ook de vrijheid om de kleurtemperatuur en sfeer te kiezen die het beste bij je past.Naast de belangrijkste kenmerken biedt de Fulgor tafellamp verschillende voordelen. Dankzij de metalen behuizing en kap is de lamp eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Veeg de lamp gewoon af met een vochtige doek om hem er als nieuw uit te laten zien. De gouden kleur voegt een vleugje luxe en raffinement toe, waardoor de esthetiek van de lamp direct wordt opgewaardeerd.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99