Fulgor Tafellamp | Metalen Lamp | Gouden Afwerking

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met Fulgor, een stijlvolle tafellamp met een metalen behuizing en gouden kleur. De lamp heeft een kap met een diameter van 14 cm en meet 22x30x60 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1824
Kleur Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.735
De Fulgor tafellamp is een prachtige aanvulling op elke woonruimte, ontworpen met een slanke metalen behuizing die verfijning en stijl uitstraalt. Een van de belangrijkste kenmerken van deze tafellamp is de metalen kap, die niet alleen zorgt voor duurzaamheid maar ook de esthetische aantrekkingskracht verhoogt. De kap heeft een diameter van 14 cm en een hoogte van 20 cm, perfect geproportioneerd om een visueel aangename balans te creëren.Qua afmetingen meet de Fulgor Tafellamp 22 x 30 x 60 cm, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende ruimtes in je huis, van het nachtkastje tot de woonkamer. De lamp heeft ook een stevige voetplaat met een diameter van 17 cm en een hoogte van 2 cm, die zorgt voor stabiliteit en ondersteuning. Met een IP20-classificatie is deze tafellamp ontworpen om bescherming te bieden tegen vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm, waardoor het een veilige en betrouwbare verlichtingsoptie is voor je huis. Je kunt genieten van de warme gloed zonder je zorgen te maken over mogelijke ongelukken.De Fulgor tafellamp is uitgerust met een E14 fitting, waardoor je maximaal 40 W lampen kunt gebruiken. Deze veelzijdigheid geeft je de vrijheid om het juiste helderheidsniveau voor jouw ruimte te kiezen, of je nu de voorkeur geeft aan een gezellige sfeer of een goed verlichte ruimte om te lezen of te werken.Naast de uitzonderlijke eigenschappen biedt deze tafellamp verschillende voordelen. Ten eerste voegt de luxe gouden kleur een vleugje weelde toe aan je huis, waardoor de algehele esthetiek van de kamer wordt verhoogd. De lamp past harmonieus in verschillende interieurstijlen, van modern tot traditioneel, en gaat moeiteloos op in je bestaande inrichting.Verder zorgt de metalen behuizing van de Fulgor tafellamp voor een lange levensduur en duurzaamheid. Hij is gemaakt om dagelijks gebruik te weerstaan, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De stevige constructie in combinatie met het elegante ontwerp garandeert dat het jarenlang een tijdloos stuk in je huis zal blijven.Concluderend is de Fulgor Tafellamp met zijn metalen behuizing, metalen kap en gouden kleur een verbluffende en praktische verlichtingsoplossing voor je huis. Het zorgvuldig vervaardigde ontwerp, de superieure kwaliteit en uitstekende eigenschappen maken het een waardevolle aanvulling voor elke ruimte. Verlicht je omgeving met stijl en elegantie door vandaag nog te kiezen voor de Fulgor tafellamp.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99