Fulgor Tafellamp | Metalen Lamp | Gouden Afwerking

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor tafellamp: Stijlvolle metalen behuizing met een metalen kap met een diameter van 15 cm. Afmetingen 18x29x60cm met een voetplaat van 18cm. Elegante gouden kleur. IP20-normering Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1850
Kleur Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.757
De Fulgor tafellamp is een prachtig verlichtingsarmatuur met een metalen behuizing en een prachtige gouden kleur die een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte. De metalen behuizing van de Fulgor tafellamp zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare keuze is voor de komende jaren. De stevige constructie zorgt voor stabiliteit, zodat je hem overal kunt neerzetten zonder je zorgen te maken dat hij omvalt. De metalen kap van de lamp maakt niet alleen het elegante uiterlijk compleet, maar voegt ook een interessant visueel element toe aan het totale ontwerp.Met een diameter van 15 cm en een hoogte van 17 cm biedt de metalen kap van de Fulgor tafellamp voldoende ruimte voor het licht om door te schijnen, waardoor er een warme en uitnodigende sfeer in je kamer ontstaat. Met afmetingen van 18 x 29 x 60 cm is deze tafellamp niet te groot en niet te klein, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende ruimtes. Of je hem nu op je nachtkastje, bijzettafeltje in de woonkamer of op je bureau zet, de Fulgor tafellamp verbetert moeiteloos de esthetische aantrekkingskracht van elke kamer.De lamp bevat een voetplaat met een diameter van 18 cm en een hoogte van 2 cm, die een stabiele basis biedt waarop de lamp kan staan. Dit zorgt ervoor dat de lamp stevig blijft staan en niet wiebelt, wat gemoedsrust geeft en ongelukken of schade voorkomt.De Fulgor Tafellamp wordt geleverd met een 200 cm lang snoer, zodat je hem gemakkelijk kunt aansluiten op elk stopcontact in de buurt. Deze royale kabellengte geeft je de vrijheid om de lamp te plaatsen waar je maar wilt, zonder beperkt te worden door de nabijheid van de stroombron.Met een IP20-classificatie is de Fulgor Tafellamp beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 12 mm, waardoor hij veilig en geschikt is voor gebruik binnenshuis. De fitting van de lamp is E14, geschikt voor gloeilampen met een maximaal wattage van 40 W. Hierdoor kun je kiezen uit een breed scala aan gloeilampen en heb je volledige controle over de intensiteit en warmte van het licht dat de lamp afgeeft.Over het geheel genomen is de Fulgor tafellamp met zijn metalen behuizing en fascinerende gouden kleur een prachtige aanvulling op elke ruimte. De stevige constructie, royale kabellengte en compatibiliteit met verschillende gloeilampen zorgen voor veelzijdigheid en gebruiksgemak. Verlicht je kamer met stijl en elegantie met de prachtige Fulgor tafellamp.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99