Fulgor Tafellamp | Metalen Lamp | Gouden Afwerking

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor tafellamp heeft een metalen behuizing met een gouden afwerking. De lamp heeft een metalen kap met een diameter en hoogte van respectievelijk 17 cm en 18 cm. De afmetingen van de lamp zijn 18 x 30 x 56 cm. De voetplaat heeft een diameter van 18 cm en een hoogte van 2 cm. De lamp wordt geleverd met een 200 cm lange kabel en heeft een IP20-classificatie. De lamp heeft een E14 fitting met een maximaal vermogen van 40 W. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1860
Kleur Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.741
Maak kennis met de Fulgor tafellamp, een stijlvolle en elegante verlichtingsoplossing die een vleugje verfijning toevoegt aan elke kamer. Gemaakt met een metalen behuizing straalt deze lamp duurzaamheid en een lange levensduur uit, waardoor het een perfecte investering is voor je huis of kantoorruimte.Een van de belangrijkste kenmerken van de Fulgor tafellamp is de metalen kap, die niet alleen een moderne en strakke look toevoegt, maar ook de algehele stevigheid verbetert. Met een kapdiameter van 17 cm en een hoogte van 18 cm staat deze lamp hoog en eist de aandacht op.De afmetingen van de Fulgor Tafellamp zijn 18 x 30 x 56 cm, waardoor er een perfecte balans is tussen grootte en functionaliteit. Of je er nu voor kiest om de lamp op een bureau, nachtkastje of zelfs een console te plaatsen, deze lamp zal moeiteloos opgaan in zijn omgeving.De voetplaat van de lamp heeft een diameter van 18 cm en een hoogte van 2 cm, wat een stabiele en veilige basis biedt. Je kunt er zeker van zijn dat de Fulgor tafellamp stabiel blijft, zelfs op oneffen oppervlakken.Met een snoerlengte van 200 cm heb je de flexibiliteit om deze lamp te plaatsen waar het je uitkomt. Zeg vaarwel tegen beperkingen veroorzaakt door korte kabels en geniet van de vrijheid om de lamp precies te plaatsen waar je wilt.De Fulgor Tafellamp heeft een IP20 classificatie, die bescherming biedt tegen vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm. Dit betekent dat je kunt genieten van de zachte en sfeervolle verlichting in verschillende kamers zonder je zorgen te maken over stof of vuil dat de functionaliteit beïnvloedt.Uitgerust met een fitting type E14 die maximaal 40 W ondersteunt, biedt deze lamp voldoende verlichting om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Of je nu de voorkeur geeft aan heldere verlichting om te lezen of aan een zachte gloed om de stemming te bepalen, de Fulgor tafellamp kan aan je verlichtingsvoorkeuren voldoen.De gouden kleur van de Fulgor tafellamp voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan je ruimte. De lamp vult moeiteloos verschillende interieurstijlen aan, waardoor het een veelzijdige verlichtingsoptie is die naadloos integreert in je bestaande inrichting.Concluderend biedt de Fulgor Tafellamp met zijn metalen behuizing, metalen kap en gouden kleur uitzonderlijke duurzaamheid, stijl en functionaliteit. Met zijn perfecte afmetingen, stabiele voetplaat en royale snoerlengte is deze lamp ontworpen om moeiteloos aan je verlichtingsbehoeften te voldoen. Het is tijd om je ruimte te verlichten met de Fulgor tafellamp en je te koesteren in de warme en uitnodigende sfeer die ze biedt.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99