Fulgor Tafellamp | Metalen Lamp | Gouden Afwerking

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor tafellamp: Stijlvolle gouden lamp met een stevige metalen behuizing en kap. Heeft een kap met een diameter van 26 cm, een hoogte van 49 cm en een snoer van 200 cm. Type fitting: E14 Max 40 W Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1847
Kleur Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 2.365
De Fulgor tafellamp is een elegante en geraffineerde verlichtingsoplossing die een vleugje glamour toevoegt aan elke ruimte. Deze lamp is gemaakt van een metalen behuizing en kap en heeft een prachtige gouden kleur die luxe en stijl uitstraalt. Een van de belangrijkste kenmerken van de Fulgor tafellamp is de metalen behuizing, die duurzaamheid en een lange levensduur aan de lamp toevoegt. De stevige constructie zorgt ervoor dat deze lamp bestand is tegen dagelijks gebruik en jarenlang in perfecte staat blijft. Bovendien geeft de metalen behuizing de lamp een moderne en strakke look die bij elke interieurstijl past. De metalen kap van de Fulgor tafellamp is een ander opvallend kenmerk. Met een diameter van 26 cm en een hoogte van 14 cm is de kap groot genoeg om voor voldoende verlichting te zorgen en toch compact van formaat te blijven. De gouden kleur van de kap voegt een vleugje elegantie en verfijning toe, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke kamer.Met zijn afmetingen van 26 x 26 x 49 cm heeft de Fulgor tafellamp een compact formaat waardoor hij veelzijdig en gemakkelijk in elke ruimte te plaatsen is. Of je nu een bedlampje, een bureaulamp of een decoratief accent nodig hebt, deze lamp past naadloos in elke omgeving. De voetplaat met een diameter van 18 cm en een hoogte van 2 cm zorgen voor stabiliteit en balans, zodat de lamp stevig op zijn plaats blijft staan. De Fulgor tafellamp biedt ook gemak met zijn 200 cm lange kabel. Deze royale kabellengte zorgt voor flexibiliteit bij het plaatsen van de lamp en maakt extra verlengsnoeren overbodig. De IP20-classificatie zorgt ervoor dat de lamp beschermd is tegen vaste voorwerpen groter dan 12 mm, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis.Uitgerust met een E14-fitting, is de Fulgor tafellamp geschikt voor lampen met een maximaal wattage van 40 W. Dit zorgt voor voldoende verlichting om te lezen, te werken of een gezellige sfeer te creëren in elke ruimte. Of je nu de voorkeur geeft aan zachte, warme verlichting of heldere taakverlichting, met deze lamp kun je de sfeer aanpassen aan je behoeften.Samengevat is de Fulgor tafellamp met zijn metalen behuizing, gouden kleur en strakke ontwerp een prachtige aanvulling op elke leefruimte. Met zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en gemak biedt deze lamp zowel stijl als functionaliteit. Of je hem nu op een bureau, nachtkastje of ander oppervlak plaatst, de Fulgor tafellamp zal moeiteloos de esthetiek van je huis of kantoor verbeteren.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99