Sheen Tafellamp | 20x35cm | E27 fitting | Goud

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Tafellamp Sheen heeft een slanke metalen behuizing in een prachtige gouden kleur. Het compacte formaat van 20 x 35 cm en de hoogte van 59 cm maken de lamp perfect voor elke ruimte. De lamp heeft een E 27 fitting en een maximaal wattage van 40 W. Met een IP20-classificatie is veilig gebruik binnenshuis gegarandeerd. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG521SHN2156
Kleur Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.96
Maak kennis met de Sheen tafellamp, een werkelijk prachtige verlichtingsoplossing die elegantie en verfijning uitstraalt. Met haar prachtige metalen behuizing en luxueuze gouden afwerking voegt deze tafellamp gegarandeerd een vleugje glamour toe aan elke ruimte.Met haar afmetingen van 20 x 35 cm heeft de Sheen tafellamp de perfecte grootte om naadloos op elke tafel of bureau te passen. Dankzij het compacte ontwerp past de lamp moeiteloos in zowel moderne als traditionele interieurs, waardoor het een ongelooflijk veelzijdig decorstuk is.Met een hoogte van 59 cm creëert deze tafellamp een indrukwekkend visueel effect, terwijl het toch een evenwichtige en proportionele look behoudt. Of de Sheen tafellamp nu gebruikt wordt als nachtkastje of als centraal punt in een woonkamer, hij zal zeker de aandacht trekken van iedereen die hem ziet.Uitgerust met een E27 fitting is deze tafellamp geschikt voor maximaal 40 watt, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen uit een breed scala aan gloeilampopties. Of je nu de voorkeur geeft aan een zachte, sfeervolle gloed of een helderder, meer gericht licht, met de Sheen tafellamp zit je goed.Met een IP-code van IP20 is deze tafellamp alleen ontworpen voor gebruik binnenshuis. Plaats hem in je slaapkamer, woonkamer, studeerkamer of elke andere kamer in huis die een vleugje weelde kan gebruiken. De gouden kleur voegt warmte en verfijning toe en creëert een gezellige en uitnodigende sfeer. Naast het verbluffende uiterlijk biedt de Sheen tafellamp ook een groot aantal voordelen. De metalen behuizing zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, zodat deze lamp jarenlang een geliefd decoratief stuk in je huis zal blijven. De gouden afwerking is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk schoon te maken, zodat je de opvallende uitstraling moeiteloos kunt behouden.Bovenop het praktische aspect biedt de Sheen tafellamp ook functionele voordelen. Of je nu zachte verlichting nodig hebt om je te ontspannen of heldere verlichting om te lezen of te werken, deze lamp past zich moeiteloos aan je behoeften aan. Het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp maken hem ook draagbaar en gemakkelijk te vervoeren van kamer naar kamer.Investeren in de Sheen tafellamp is een investering in stijl, functionaliteit en kwaliteit. Met zijn metalen behuizing, luxueuze gouden afwerking en gebruiksvriendelijke functies zal deze tafellamp zeker de sfeer van elke kamer verbeteren en een blijvende indruk achterlaten bij iedereen die hem ziet. Verwen jezelf met de ultieme verlichtingservaring met de Sheen tafellamp en geniet van de warme gloed die deze lamp in je huis brengt.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,19 18,99
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99