Turquoise Tafellamp | Modern, Decoratieve Verlichting | 24 cm Diameter, 52 cm Hoogte

Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze strakke en eigentijdse tafellampcollectie in turquoise. De lamp heeft een metalen behuizing en houten voet en voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Diameter: 24 cm, Hoogte: 52 cm, met een snoer van 200 cm. Met E 27 fitting, IP20 classificatie en een uniek ontwerp dat in elke kamer een statement maakt. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG525NOR2127
Kleur Turquoise
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.9
Maak kennis met onze nieuwe collectie moderne decoratieve verlichtingsproducten! Onze tafellamp is de perfecte aanvulling voor elke ruimte en biedt strakke en eigentijdse ontwerpen die een vleugje verfijning toevoegen. Gemaakt van hoogwaardige materialen en afwerkingen, elk stuk in onze collectie is uniek en maakt een statement in elke kamer.Verlichting is een essentieel element van de woninginrichting, en onze tafellamp is meer dan alleen functioneel - het is een kunstwerk. De metalen body van onze lamp voegt een moderne en elegante touch toe, terwijl de houten voet warmte en een natuurlijk element toevoegt aan het ontwerp. Met een diameter van 24 cm en een hoogte van 52 cm heeft onze tafellamp het perfecte formaat om op elk tafelblad of nachtkastje te passen. De diameter van de kap van 24 cm en de hoogte van 7 cm zorgen ervoor dat het licht gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor een warme en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd. De voetplaat, met een diameter van 15 cm en een hoogte van 3 cm, zorgt voor stabiliteit en ondersteuning. Maak je geen zorgen over verwarde snoeren of beperkte plaatsingsmogelijkheden. Onze tafellamp wordt geleverd met een 200 cm lang snoer, waardoor je de lamp kunt plaatsen waar je maar wilt. Het fittingtype is E27, waardoor je maximaal 40 W lampen kunt gebruiken voor optimale helderheid. Met een IP-code van IP20 is onze lamp beschermd tegen vaste voorwerpen groter dan 12 mm, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis.Het belangrijkste kenmerk van onze tafellamp is haar vermogen om elke ruimte te transformeren. Of je nu een opvallend statement wilt maken of een subtiel accent wilt toevoegen, onze lamp biedt de perfecte verlichtingsoplossing. Het strakke en eigentijdse ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer, waardoor het een ideale keuze is voor moderne interieurs.Onze tafellamp verbetert niet alleen de esthetiek van je ruimte, maar biedt ook functionele en praktische verlichting. Of je nu een boek leest in bed, aan je bureau werkt of gewoon een gezellige sfeer creëert, onze lamp biedt de perfecte hoeveelheid licht voor jouw behoeften.Upgrade je interieur vandaag nog met onze moderne decoratieve verlichtingsproducten. Onze tafellamp, met zijn metalen behuizing, houten voet en turquoise kleur, brengt leven en levendigheid in elke ruimte. Voeg een vleugje verfijning toe en verander je kamer in een kunstwerk met onze unieke en opvallende lamp. Bestel nu en ervaar het verschil dat onze verlichtingsproducten in je huis kunnen maken!

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,19 18,99
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99