Moderne Tafellamp | Strak, Geraffineerd Ontwerp | Vintage Kleur | 55cm Lang

Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze moderne tafellampencollectie! Strakke en eigentijdse ontwerpen gemaakt van kwaliteitsmaterialen, perfect om verfijning toe te voegen aan elke ruimte. Afmetingen: 8x26cm, Hoogte: 55cm Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG527ABY2203
Kleur Koper
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 2.706
Maak kennis met onze nieuwe collectie tafellampen! Onze moderne decoratieve verlichtingsproducten zijn ontworpen met een strakke en eigentijdse esthetiek en zijn de perfecte aanvulling voor elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardige materialen en afwerkingen zijn onze lampen niet alleen functioneel, maar maken ze ook een statement als kunstwerken. Met onze brede selectie hanglampen, stoffen lampen en tafellampen kun je gemakkelijk het perfecte stuk vinden om een vleugje verfijning toe te voegen aan je interieur. Elke lamp in onze collectie is uniek en met oog voor detail gemaakt, zodat het een centraal punt in elke kamer wordt.Onze tafellamp heeft een metalen behuizing, wat een vleugje elegantie aan je ruimte toevoegt. Met afmetingen van 8 x 26 cm en een hoogte van 55 cm is deze lamp de ideale maat voor nachtkastjes, bureaus of bijzettafels. De kap van de lamp heeft een diameter van 8 cm en een hoogte van 15 cm, perfect geproportioneerd om een evenwichtige look te creëren.We begrijpen dat verlichting een cruciale rol speelt in het creëren van sfeer en het verbeteren van de sfeer van een kamer. Daarom is onze tafellamp ontworpen met een fitting van het type E27, waardoor een maximaal wattage van 40 W mogelijk is. Dit zorgt voor voldoende licht om je ruimte te verlichten, waardoor een warme en uitnodigende omgeving ontstaat. De lamp wordt ook geleverd met een 200 cm lang snoer, zodat je de lamp kunt plaatsen waar je maar wilt. Onze tafellamp heeft een IP-code van IP20, waardoor de duurzaamheid en veiligheid voor gebruik binnenshuis is gegarandeerd. Deze classificatie garandeert bescherming tegen vaste voorwerpen zoals vingers of klein gereedschap, waardoor de lamp geschikt is voor gebruik in elke kamer van je huis.Naast de functionaliteit is onze tafellamp verkrijgbaar in een vintage kleur, die een vleugje nostalgie en charme toevoegt aan je ruimte. Deze ingetogen maar stijlvolle kleurkeuze is een aanvulling op verschillende interieurstijlen, waardoor het een veelzijdige en tijdloze toevoeging aan je interieur is.Upgrade je huis vandaag nog met onze moderne decoratieve verlichtingsproducten en breng leven in je ruimte. Of je nu een opvallend statement wilt maken of een subtiel accent wilt toevoegen, onze tafellamp is de perfecte verlichtingsoplossing voor jou. Mis de kans niet om de sfeer in je huis te verbeteren met onze verbluffende en functionele tafellamp. Shop nu en ervaar het verschil dat onze moderne decoratieve verlichting kan maken!

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99