Fulgor Tafellamp | Metalen Lamp | Vintage Kleur

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
De Fulgor tafellamp heeft een vintage ontwerp met een metalen behuizing, kap en voetplaat. De lamp heeft een aan/uit-knop op het snoer van 200 cm en gebruikt een E14 fitting voor een maximale 40W lamp. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1803
Kleur Koper
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 2
Maak kennis met de Fulgor tafellamp, een prachtig ontworpen verlichtingsoplossing die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert. Met zijn slanke metalen behuizing, metalen kap en metalen voetplaat voegt deze lamp zeker een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.Een van de opvallende kenmerken van de Fulgor Tafellamp is de metalen kap, die een diameter van 28 cm en een hoogte van 18 cm heeft. Deze kap voegt niet alleen een decoratief element toe aan de lamp, maar helpt ook om het licht van de lamp te verspreiden, waardoor een warme en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd.De afmetingen van de Fulgor Tafellamp zijn 28 x 28 x 50 cm, waardoor het een veelzijdige optie is die in verschillende kamergroottes past. De totale diameter van 28 cm zorgt ervoor dat hij compact is en niet veel ruimte inneemt op je tafel of bureau.Met een snoerlengte van 200 cm heb je de flexibiliteit om de lamp te plaatsen waar je maar wilt, of het nu op een nachtkastje is of in een leeshoekje. De handige aan/uit-knop op het snoer zorgt voor eenvoudige bediening, zodat je op elk moment kunt genieten van de perfecte verlichting.Wat veiligheid betreft, heeft de Fulgor Tafellamp een IP20-classificatie, waardoor hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Deze classificatie betekent dat de lamp beschermd is tegen vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm, waardoor hij bestand is tegen stof of onbedoeld contact.De Fulgor tafellamp heeft een E14 fitting en is geschikt voor een lamp van maximaal 40 W, waardoor hij voldoende verlichting biedt voor jouw behoeften. Houd er rekening mee dat de lamp niet inbegrepen is, zodat je de vrijheid hebt om een lamp te kiezen die het beste past bij je voorkeuren en eisen.De Fulgor Tafellamp wordt geleverd in een boeiende vintage kleur, die een tijdloze aantrekkingskracht toevoegt aan je inrichting. Of je nu een klassieke of eigentijdse interieurstijl hebt, deze lamp sluit naadloos aan bij een breed scala aan esthetieken.Met zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit, stijlvolle ontwerp en veelzijdige functies is de Fulgor tafellamp een uitstekende keuze voor iedereen die zijn woon- of werkruimte wil verbeteren. Investeer vandaag nog in de Fulgor tafellamp en verander je ruimte in een warme en uitnodigende oase met zijn vintage charme en verleidelijke verlichting.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99