Fulgor Tafellamp | Diameter: 18 cm | Metalen Behuizing | Vintage

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor tafellamp heeft een vintageontwerp met een metalen behuizing, glazen kap en metalen voetplaat. De lamp heeft een diameter van 15 cm en een afmeting van 18 x 18 x 52 cm, met een totale diameter van 18 cm. De lamp heeft een 200 cm lang snoer met een aan/uit-knop. De lamp heeft een IP20-classificatie en gebruikt een E14-fitting met een maximaal vermogen van 40 W. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rond
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1813
Kleur Goud
Stijl Vintage
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 2.416
Maak kennis met de Fulgor-tafellamp, een prachtig stuk dat elegantie, functionaliteit en vintage charme combineert. Met zijn metalen behuizing en glazen kap zal deze lamp niet alleen elke kamer prachtig verlichten, maar ook de algehele esthetische aantrekkingskracht van je ruimte verbeteren. Een van de belangrijkste kenmerken van de Fulgor-tafellamp is de metalen behuizing, die niet alleen zorgt voor extra duurzaamheid, maar ook voor een slanke en verfijnde look. De metalen constructie zorgt ervoor dat deze lamp bestand is tegen dagelijks gebruik en de tand des tijds doorstaat. De glazen kap van de Fulgor-tafellamp voegt een vleugje elegantie en verfijning toe. Het creëert een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer, waardoor het de perfecte keuze is voor het creëren van een gezellige sfeer voor ontspanning of het ontvangen van gasten. De diameter van de kap van 15 cm zorgt voor een brede lichtspreiding, waardoor een optimale helderheid in de hele ruimte wordt gegarandeerd. Een ander belangrijk kenmerk van de Fulgor-Tafellamp is de metalen voetplaat. Deze stevige en stabiele voetplaat zorgt ervoor dat de lamp stevig op elk oppervlak staat en voorkomt per ongeluk stoten en vallen. Met een diameter van 17 cm en een hoogte van 3 cm biedt de voetplaat een stevige basis voor de lamp, waardoor hij geschikt is voor elke tafel of bureau. De Fulgor-Tafellamp heeft een compact formaat van 18 x 18 x 52 cm, waardoor hij perfect is voor kleinere ruimtes of als extra verlichting in grotere kamers. De totale diameter van 18 cm zorgt ervoor dat de lamp niet te veel ruimte inneemt, waardoor hij veelzijdig en gemakkelijk in elke kamer te plaatsen is. Uitgerust met een 200 cm lang snoer biedt de Fulgor-Tafellamp flexibiliteit bij het plaatsen en gemakkelijke toegang tot stopcontacten. De aan/uit-knop op de kabel maakt het handig om de lamp te bedienen zonder naar een schakelaar op de lamp zelf te hoeven grijpen. Met een IP20-classificatie is de Fulgor-tafellamp geschikt voor gebruik in binnenruimtes. Deze classificatie garandeert bescherming tegen vaste voorwerpen groter dan 12,5 mm, waardoor de lamp veilig en betrouwbaar is voor gebruik in elke kamer van je huis. De Fulgor-Tafellamp heeft een fitting van het type E14, waardoor de lamp compatibel is met een maximaal wattage van 40W. Dit zorgt voor voldoende helderheid om te lezen, te werken of gewoon een gezellige sfeer te creëren. Met zijn vintage kleur voegt de Fulgor-tafellamp een vleugje nostalgie en tijdloze aantrekkingskracht toe aan je ruimte. Of je nu op zoek bent naar een retro-geïnspireerde look of een uniek element wilt toevoegen aan je moderne inrichting, deze lamp is zeker een aanwinst voor je interieur.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99