Fulgor Tafellamp | Metalen kap | Glazen kap | Zwart

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor tafellamp: Stijlvol en modern met een slanke metalen behuizing, glazen kap en een zwarte kleur. De kap heeft een diameter van 20 cm en een hoogte van 57 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1837
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.835
Maak kennis met de Fulgor, een slanke en moderne tafellamp die je ruimte zal verlichten met zijn prachtige ontwerp en betoverende gloed. Gemaakt met een prachtige metalen behuizing, straalt deze lamp elegantie en verfijning uit, waardoor het een perfecte aanvulling is op elk huis of kantoor decor.Een van de belangrijkste kenmerken van de Fulgor is de glazen kap, die een vleugje finesse toevoegt aan de algehele esthetiek. Met een kapdiameter van 20 cm biedt deze voldoende ruimte voor de verspreiding van het licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer in de kamer ontstaat. Het glazen materiaal zorgt voor een duurzaam en duurzaam product dat de tand des tijds zal doorstaan. Met zijn afmetingen van 20 x 20 x 57 cm vormt de Fulgor de perfecte balans tussen grootte en functionaliteit. Dankzij het compacte ontwerp past hij naadloos op elk tafelblad of nachtkastje, terwijl hij toch voldoende verlichting biedt om je ruimte op te fleuren. De voetplaat van de lamp heeft een diameter van 13 cm en biedt stabiliteit en ondersteuning, zodat de lamp rechtop en veilig blijft staan.Naast het prachtige ontwerp biedt de Fulgor praktisch gemak. De lengte van het snoer is 200 cm, waardoor je de lamp kunt plaatsen waar je maar wilt, zonder je zorgen te maken over de nabijheid van het stopcontact. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je de lamp precies kunt plaatsen zoals je wilt, of het nu op een bureau, nachtkastje of bijzettafel is.Met een IP20-classificatie garandeert de Fulgor veiligheid en gemoedsrust. Deze classificatie zorgt ervoor dat de lamp beschermd is tegen vaste voorwerpen groter dan 12 mm en biedt bescherming tegen elk onbedoeld contact. Of je nu kinderen of huisdieren hebt, je kunt erop vertrouwen dat de lamp geen onnodige risico's voor hun veiligheid met zich meebrengt.De Fulgor maakt gebruik van een E14-contactdoos met een maximaal wattage van 40 W. Hierdoor kun je de verlichting perfect aanpassen aan je behoeften. Of je nu een zachte en sfeervolle gloed wilt of een helderder en meer gericht licht, deze lamp biedt veelzijdigheid om de sfeer te creëren die het beste past bij je stemming en omgeving.Verkrijgbaar in een strakke zwarte kleur, vult de Fulgor moeiteloos elk bestaand decor of kleurenschema aan. De ingetogen elegantie maakt de lamp geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurstijlen en voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.Samengevat is de Fulgor tafellamp een statement stuk dat esthetiek en functionaliteit moeiteloos combineert. Met haar fascinerende metalen behuizing, glazen kap en handige functies zoals een lange snoerlengte en E14 fitting, biedt ze zowel stijl als elegantie.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,19 18,99
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99