Opviq Tafellamp | Metalen Behuizing | Stoffen Kap | 65 cm Hoogte | 27 x 20 cm Afmeting

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Opviq Tafellamp heeft een slanke metalen behuizing en een stoffen kap. De afmetingen zijn 27 x 20 cm met een hoogte van 65 cm. De lamp heeft een handige aan/uit-schakelaar op het snoer en een 200 cm lang snoer. De lamp heeft een fitting type E27, max 40 W, en een IP-code van IP20. De kleur is zwart Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG892OPV1134
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 0.632
Maak kennis met Opviq, de slanke en stijlvolle tafellamp die een revolutie teweeg zal brengen in je interieur. Met zijn aparte metalen behuizing en stoffen kap combineert deze lamp moeiteloos elegantie en functionaliteit, waardoor het een must-have toevoeging is aan elke kamer. Of je nu een gezellig leeshoekje wilt creëren of een vleugje verfijning wilt toevoegen aan je kantoorruimte, met Opviq zit je goed. Met een afmeting van 27 x 20 cm en een hoogte van 65 cm is Opviq de perfecte mix van vorm en functie. De lamp heeft de ideale balans tussen compact genoeg om op elke tafel of bureau te passen en toch een statement te maken met haar aanwezigheid. De kap van de lamp heeft een diameter van 20 cm en een hoogte van 22 cm, waardoor hij voldoende verlichting biedt en tegelijkertijd een vleugje stijl toevoegt aan je omgeving.Een van de belangrijkste kenmerken van Opviq is de handige aan/uit-schakelaar op het snoer. Hierdoor kun je de verlichting gemakkelijk bedienen zonder gedoe met moeilijk bereikbare schakelaars op de lamp zelf. Het 200 cm lange snoer biedt flexibiliteit bij het plaatsen van de lamp, zodat je Opviq precies kunt plaatsen waar je hem het meest nodig hebt.Uitgerust met een E27 fitting en een maximaal wattage van 40 W, biedt Opviq krachtige en efficiënte verlichtingsopties. Of u nu de voorkeur geeft aan zachte sfeerverlichting voor een ontspannen avond of aan heldere taakverlichting voor gericht werk, deze lamp heeft de veelzijdigheid om aan uw behoeften te voldoen. De IP20-classificatie zorgt ervoor dat Opviq beschermd is tegen vaste voorwerpen en geschikt is voor gebruik binnenshuis.Naast zijn uitzonderlijke functionaliteit valt Opviq op door zijn slanke zwarte kleur. De tijdloze elegantie van zwart past naadloos in elk interieur, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle ontwerpstijlen. Of uw ruimte nu modern en minimalistisch of traditioneel en sierlijk is, Opviq past er moeiteloos in en verheft de algehele esthetiek.Investeren in Opviq betekent investeren in kwaliteit. Gemaakt met een stevige metalen behuizing en een duurzame stoffen kap, is deze lamp gebouwd voor een lange levensduur en zal jarenlang regelmatig gebruik weerstaan. De aandacht voor detail in het ontwerp en de constructie garandeert dat je een betrouwbare en stijlvolle verlichtingsoplossing hebt voor elke gelegenheid.Kortom, Opviq is de ideale tafellamp voor wie zowel stijl als functionaliteit belangrijk vindt. Met zijn metalen behuizing en stoffen kap straalt hij elegantie en verfijning uit. Het compacte formaat en de handige aan/uit-schakelaar op het snoer maken het een veelzijdige verlichtingsoplossing.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,19 18,99
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99