Opviq Metalen Tafellamp | 12x22cm | 47cm Hoogte | Zwart

Betaal in termijnen met Alma
Opviq Tafellamp heeft een slanke zwarte metalen behuizing met een hoogte van 47 cm. De lamp heeft een handige aan/uit-schakelaar op het snoer en een 200 cm lang snoer voor flexibiliteit. De lamp maakt gebruik van een 1 W LED 2700 K fitting en heeft een IP20 bescherming. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG892OPV1126
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 2
Maak kennis met de Opviq Tafellamp - een slanke en moderne verlichtingsoplossing die de sfeer in elke ruimte zal verhogen. Deze lamp is gemaakt van stevig metaal en combineert duurzaamheid met eigentijds design, waardoor hij een perfecte aanvulling is voor thuis of op kantoor. Met zijn compacte afmetingen van 12 x 22 cm past de Opviq Tafellamp naadloos op elk tafelblad of nachtkastje, neemt hij minimale ruimte in en zorgt hij toch voor maximale verlichting. Met een hoogte van 47 cm biedt deze tafellamp de perfecte hoeveelheid verlichting om te lezen, te studeren of gewoon een gezellige sfeer te creëren. De diameter van de kap van 3 cm zorgt voor een precieze focus van de lichtstraal, terwijl de hoogte van de kap van 11 cm een elegante touch toevoegt aan de algehele esthetiek. De Opviq Tafellamp wordt ook geleverd met een aan/uit-schakelaar die handig op het snoer is geplaatst, voor gemakkelijke toegang en bediening.De voetplaat van de Opviq Tafellamp meet 10 x 10 x 3 cm en biedt een stabiele basis voor de lamp. Dit zorgt ervoor dat de lamp stevig op zijn plaats blijft en voorkomt per ongeluk stoten of morsen. De lamp wordt ook geleverd met een royale snoerlengte van 200 cm, wat flexibiliteit biedt bij het plaatsen, ongeacht de afstand tot de stroombron.Uitgerust met een 1 W LED 2700 K fitting, biedt de Opviq Tafellamp warme en gezellige verlichting die een gezellige sfeer creëert. Of je je nu oprolt met een goed boek of een etentje organiseert, de verlichting van deze lamp creëert de perfecte sfeer voor elke gelegenheid. Bovendien zorgt de IP-code van IP20 ervoor dat de lamp beschermd is tegen vaste voorwerpen groter dan 12 mm, waardoor hij veilig is voor dagelijks gebruik.De Opviq Tafellamp is verkrijgbaar in een tijdloze zwarte kleur. Deze veelzijdige tint past moeiteloos bij elk interieur, of je nu een moderne, minimalistische ruimte hebt of een meer traditionele setting. De zwarte kleur voegt een vleugje verfijning toe aan de lamp, waardoor het een pronkstuk wordt in elke kamer.Verbeter de sfeer van je ruimte met de Opviq Tafellamp. De metalen behuizing, het compacte formaat en het elegante ontwerp maken het een veelzijdige en aantrekkelijke verlichtingsoplossing. Of je nu gerichte taakverlichting nodig hebt of een warme, uitnodigende gloed, met deze lamp zit je goed. Met zijn eenvoudige aan/uit-schakelaar en handige snoerlengte combineert de Opviq tafellamp stijl en functionaliteit. Verlicht je omgeving met de Opviq tafellamp en creëer een gezellige en uitnodigende sfeer in je huis of kantoor.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
55,00
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
149,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,19 18,99
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
56,94 66,99