Moderne Decoratieve Tafellamp | Zwart Goud | 36cm Diameter | 57cm Hoogte

Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze strakke en eigentijdse tafellamp met een ijzeren behuizing. Perfect om verfijning toe te voegen aan elke ruimte. Diameter: 36cm, Hoogte: 57cm. Kleur: Zwart Goud Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG527ABY2179
Kleur Zwart, Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 2.275
Maak kennis met onze nieuwe collectie moderne decoratieve verlichtingsproducten! Onze tafellampen zijn de perfecte aanvulling voor elke ruimte en zorgen voor een strak en eigentijds tintje verfijning. Gemaakt van hoogwaardige materialen en afwerkingen, zijn onze lampen ontworpen om een statement te maken en de algehele esthetiek van je kamer te verbeteren. Elke tafellamp in onze collectie heeft een uniek ontwerp, zodat hij opvalt en de aandacht trekt. Of je nu een opvallend statement wilt maken of een subtiel accent wilt toevoegen, wij hebben een verlichtingsoplossing voor jou. Onze lampen zijn meer dan alleen functioneel - het zijn kunstwerken die de stijl van je ruimte zullen verhogen.Een van de belangrijkste kenmerken van onze tafellampen is hun ijzeren behuizing. Dit voegt niet alleen duurzaamheid en stevigheid toe aan de lamp, maar geeft hem ook een moderne en industriële look. De zwartgouden kleur voegt een elegant en luxueus tintje toe aan de lamp, waardoor het een opvallend stuk wordt in elke kamer.Met een diameter van 36 cm en een hoogte van 57 cm hebben onze tafellampen de perfecte grootte om een centraal punt te zijn op een bijzettafel of nachtkastje. De kap van de lamp heeft ook een diameter van 36 cm en een hoogte van 11 cm, wat diepte en dimensie toevoegt aan het totale ontwerp. De lengte van het snoer is 200 cm, wat je flexibiliteit geeft in waar je de lamp kunt plaatsen.Qua functionaliteit zijn onze tafellampen ontworpen om adequate verlichting te bieden voor elke ruimte. Het type fitting is 2 x E 27 Max 40 W, zodat je de gewenste lichtsterkte kunt kiezen. De IP20-code zorgt ervoor dat de lamp beschermd is tegen vaste voorwerpen en geschikt is voor gebruik binnenshuis.Naast de belangrijkste kenmerken bieden onze tafellampen ook een reeks voordelen. Ze zijn gemaakt met aandacht voor detail en kwaliteit, zodat je een product krijgt dat gemaakt is om lang mee te gaan. Door het strakke en eigentijdse ontwerp passen ze naadloos in elke interieurstijl, of die nu modern, minimalistisch of traditioneel is.Het updaten van je huis met onze moderne decoratieve verlichtingsproducten brengt niet alleen leven in je ruimte, maar creëert ook een warme en uitnodigende sfeer. De toevoeging van onze tafellampen zal direct de sfeer van uw kamer veranderen, waardoor het gezelliger en comfortabeler wordt. Dus waarom wachten? Verhoog de stijl van je ruimte en maak een statement met onze moderne decoratieve tafellampen. Investeer in kwaliteit, duurzaamheid en stijl door onze lampen voor je huis te kiezen. Blader vandaag nog door onze collectie en vind de perfecte verlichtingsoplossing voor jouw ruimte!

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99