Fulgor Metalen Tafellamp - Zwartgoud, 29x58cm

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
De Fulgor tafellamp heeft een slanke zwartgouden metalen behuizing, een metalen kap met een diameter van 16 cm en meet 19 x 29 x 58 cm. De lamp heeft een snoer van 200 cm en gebruikt een E27 fitting voor een max 40W lamp. IP20-normering Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1844
Kleur Zwart, Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.759
Maak kennis met de Fulgor tafellamp - een verbluffende verlichtingsoplossing die modern design combineert met uitzonderlijke functionaliteit. Gemaakt met een slanke en elegante metalen behuizing, straalt deze tafellamp verfijning uit en voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Met zijn opvallende zwartgouden kleur past de Fulgor moeiteloos in verschillende interieurstijlen, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je huis of kantoor.Een van de belangrijkste kenmerken van de Fulgor tafellamp is de metalen kap, die niet alleen een extra laag van duurzaamheid toevoegt, maar ook een stijlvol designelement laat zien. Met een kapdiameter van 16 cm en een hoogte van 13 cm biedt de lamp een royale hoeveelheid verlichting en creëert tegelijkertijd een sfeervolle gloed in je kamer. Of je nu taakverlichting nodig hebt of de voorkeur geeft aan een zachtere sfeer, de Fulgor lamp levert beide met gemak. Met zijn afmetingen van 19 x 29 x 58 cm is deze lamp compact en toch indrukwekkend, waardoor het een ideale keuze is voor kleinere ruimtes of als nachtkastje. De voetplaat, met een diameter van 19 cm en een hoogte van 2 cm, biedt stabiliteit en zorgt ervoor dat de lamp stevig op elk oppervlak staat. De Fulgor Tafellamp is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en wordt geleverd met een 200 cm lange kabel, zodat je hem gemakkelijk kunt plaatsen waar je maar wilt, zonder enige beperking. Veiligheid is van het grootste belang en daarom heeft de Fulgor Tafellamp een IP20-classificatie, waardoor bescherming tegen vaste voorwerpen zoals vingers en klein gereedschap gegarandeerd is. Bovendien heeft de lamp een fitting type E27 Max 40 W, zodat je een verscheidenheid aan energiezuinige lampen kunt gebruiken die niet alleen zorgen voor voldoende verlichting, maar ook helpen bij het verminderen van je ecologische voetafdruk.De Fulgor Tafellamp is meer dan alleen een verlichtingsarmatuur - het is een statement stuk dat je inrichting verbetert en de algehele esthetiek van je ruimte verheft. De zwartgouden kleur voegt een sfeer van verfijning toe en creëert een opvallend contrast tegen elke achtergrond. Of je nu een hedendaags of traditioneel interieur hebt, deze lamp past zich moeiteloos aan je stijl aan en wordt een centraal punt in elke kamer.De Fulgor tafellamp, die uitzonderlijk vakmanschap, stijlvol design en praktische functionaliteit samenbrengt, is de perfecte verlichtingsoplossing voor iedereen die de fijnere dingen in het leven waardeert. Omarm de allure van deze prachtige lamp en geniet van de schoonheid van de metalen behuizing, metalen kap en fascinerende zwartgouden kleur. Verlicht je ruimte met elegantie en maak een blijvende indruk met de Fulgor tafellamp.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99