Fulgor Tafellamp | Metalen Voet | 18x20x58 cm | Zwart Goud

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fulgor Tafellamp heeft een zwart en goud metalen behuizing met een metalen kap. De lamp heeft een diameter van 17 cm en een hoogte van 13 cm. De afmetingen van de lamp zijn 18 x 20 x 58 cm, met een voetplaat met een diameter van 18 cm en een hoogte van 2 cm. De lamp wordt geleverd met een 200 cm lang snoer en heeft een IP20-classificatie. De lamp heeft een E14 fitting en een maximaal vermogen van 40 W. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG942FLG1832
Kleur Zwart, Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 1.795
Maak kennis met de Fulgor tafellamp - een verbluffende verlichtingsoplossing die een elegant ontwerp combineert met vakmanschap van hoge kwaliteit. Deze prachtige lamp heeft een slanke metalen behuizing, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke moderne of hedendaagse ruimte. Met zijn zwartgouden kleur voegt de Fulgor Tafellamp moeiteloos een vleugje verfijning en stijl toe aan de inrichting van je huis of kantoor. Een van de belangrijkste kenmerken van de Fulgor Tafellamp is de metalen kap, die niet alleen de algehele esthetiek verbetert, maar ook zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. De kap heeft een diameter van 17 cm en een hoogte van 13 cm, wat zorgt voor een ruim lichtbereik. Of je nu een gerichte lichtstraal of een zachte gloed nodig hebt, deze lamp voldoet aan al je verlichtingsbehoeften.Met zijn afmetingen van 18 x 20 x 58 cm is de Fulgor tafellamp de perfecte maat voor elk tafelblad of bureau. Dankzij de compacte afmetingen past hij naadloos in elke hoek van je kamer, terwijl hij toch voldoende licht geeft. De lamp wordt ook geleverd met een stevige voetplaat met een diameter van 18 cm en een hoogte van 2 cm, die zorgt voor stabiliteit en ongewenste ongelukken voorkomt.Met een lange kabel van 200 cm biedt de Fulgor tafellamp flexibiliteit als het gaat om plaatsing. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de afstand tussen het dichtstbijzijnde stopcontact en de gewenste locatie voor de lamp. Hierdoor kun je de tafellamp gemakkelijk plaatsen waar je maar wilt, en creëer je de perfecte sfeer in elke kamer.Op het gebied van veiligheid heeft de Fulgor tafellamp een IP20-classificatie, wat betekent dat hij beschermd is tegen vaste voorwerpen met een diameter van meer dan 12 mm. De Fulgor tafellamp heeft een E14 fitting, geschikt voor maximaal 40W gloeilampen of LED lampen. Hierdoor kun je de juiste lamp kiezen voor de gewenste helderheid en energie-efficiëntie. Of je nu de voorkeur geeft aan warm of koel licht, deze lamp kan eenvoudig worden aangepast aan jouw voorkeuren.Investeren in de Fulgor Tafellamp verbetert niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van je ruimte, maar biedt ook een reeks voordelen. Met zijn metalen behuizing en kap is deze lamp gemaakt om lang mee te gaan. De hoogwaardige constructie zorgt voor duurzaamheid, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van de schoonheid en functionaliteit. De gestroomlijnde zwartgouden kleur voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke kamer en verhoogt meteen de algehele sfeer. Bovendien zorgen het compacte formaat en de lange kabel voor gemak en flexibiliteit in het gebruik.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 30 cm
Hoogte: 32 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Full Moon
39,95
Lengte: 26 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 17 cm
Tafellamp Odiel ⌀17 cm-zwart/koper
59,95
Lengte: 22 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Lamp dany rond glas bruin s
139,00
Lengte: 28 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Tafellamp Adeline ⌀20
54,99
Lengte: 37 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 23 cm
Tafellamp Axis
109,00
Lengte: 32 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Tafellamp Benti
22,49 24,99
Lengte: 14 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 14 cm
Strakke en Eigentijdse Tafellamp | Metalen Lamp | Oranje | 14x52 cm
Lengte: 18 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 18 cm
Opviq Tafellamp | Metalen Lamp | Verstelbaar | Zwart Koper
Lengte: 27 cm
Hoogte: 65 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Opviq Tafellamp | Stalen kap | 65 cm Hoogte, 27 x 20 cm, Aan/Uit-knop
Lengte: 20 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 20 cm
Tafellamp Rumi
15,96 19,95
Lengte: 31 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tafellamp Pola
129,00
Lengte: 13 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Tafellamp Halle
66,99