Bijzettafeltjes buiten

Als de zon schijnt is er toch niets leuker dan helemaal tot rust komen in je tuin? En het liefst nog met een verfrissend drankje of een lekker aperitiefje natuurlijk. Wil je je glas, tijdschrift of zonnebril even wegleggen? Dan mag een bijzettafeltje buiten niet ontbreken. De tafeltjes zijn weerbestendig, makkelijk te verplaatsen en vragen weinig onderhoud. Hier vind je een ruim aanbod aan bijzettafeltjes voor buiten, welke past het best bij de rest van jouw tuinmeubilair?
Sorteer op
Asc

10 producten

  1. 60 cm 41 cm 60 cm
  2. 50 cm 56 cm 50 cm
  3. 170 cm 84 cm 68 cm
  4. 38 cm 47 cm 38 cm
  5. 45 cm 45 cm 45 cm
  6. 50 cm 45 cm 50 cm
  7. 82 cm 26 cm 76 cm
  8. 50 cm 45 cm 50 cm
  9. 50 cm 45 cm 50 cm
  10. 50 cm 45 cm 50 cm
Sorteer op
Asc

10 producten

Bijzettafeltjes buiten: praktisch tuinmeubilair

Je herkent het waarschijnlijk wel: je bent een boek aan het lezen op je ligbed en krijgt plots zin in een lekker verfrissend drankje. Dan wil je het glas toch niet de hele tijd vasthouden? Als je het op het gras zet, dan valt het vroeg of laat wel om. Daarom is een bijzettafeltje buiten onmisbaar! Het biedt je plek om alle spullen op te plaatsen die je binnen handbereik wilt hebben, of het nu om een drankje, snack, zonnebril of tijdschrift gaat. Een ander voordeel van een bijzettafeltje is dat je het makkelijk kan verplaatsen, zo kies je zelf waar en wanneer je het gebruikt.

Allerlei soorten bijzettafeltjes buiten

In deze categorie vind je een ruim assortiment aan bijzettafeltjes voor buiten. Aangezien ze speciaal ontwikkeld zijn om buiten te staan, zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Dat betekent dat het niet nodig is om ze binnen te halen telkens als het regent. Bovendien vragen de bijzettafeltjes weinig onderhoud. Je vindt bijzettafeltjes voor buiten in heel wat verschillende materialen. Zo zijn er onder andere tafels uit aluminium, teakhout of wicker. De bijzettafeltjes voor buiten die gemaakt zijn van wicker hebben vaak een glazen tafelblad, wat hen een elegante uitstraling geeft.

Naast bijzettafeltjes vind je bij Emob ook salontafels voor buiten. Ze zijn onmisbaar om je loungeset aan te vullen, maar bewijzen ook afzonderlijk hun nut op je terras.

Bijzettafeltje buiten kopen

Heb je een bijzettafeltje voor buiten gevonden dat mooi bij de rest van jouw tuinmeubelen zal passen? Aarzel dan niet om het online te bestellen. Bij Emob plaats je makkelijk en snel een bestelling. Enkele dagen later staat je bijzettafeltje buiten te schitteren op het terras!

To Top