Salontafels buiten

Sorteer op
Asc

9 producten

Sorteer op
Asc

9 producten

Een mooie salontafel voor je tuin of balkon

Zit je graag in de tuin of op het balkon? Dan mag een buiten bijzettafeltje of salontafel voor buiten niet ontbreken! Onze salontafels voor buiten zijn beschikbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren. Zo heb je deze kleine tuintafeltjes in teak, in wicker, maar ook in aluminium. Onze salontafels voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals rond, rechthoekig, vierkant of ovaal.

De meerwaarde van salontafels voor buiten

Een buiten salontafel of bijzettafeltje maakt je tuin direct een stuk gezelliger. Daarnaast is het een praktische toevoeging. Het maakt je loungehoek nog comfortabeler en biedt ruimte voor je drankjes en hapjes. Of gebruik het tafeltje lekker als voetenbankje! Salontafels voor buiten zijn doorgaans meer weerbestendig dan reguliere salontafels. Een salontafel krijgt buiten veel weersomstandigheden te voorduren, het is dus belangrijk om hem goed te onderhouden. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld onze onderhoudsproducten gebruiken.

Ook een buiten bijzettafeltje vind je hier!

Ook een bijzettafeltje kan ontzettend handig zijn in de tuin. Hoe maak je nu de keuze welk type tafeltje je koopt? Een koffietafeltje is in de eerste plaats groter dan een bijzettafeltje. Dit is een voordeel wanneer je een grote tuin of ruim terras hebt. Wanneer je een kleine tuin of terras hebt, is een bijzettafeltje misschien wel de beste keuze. Kwestie van alles in proportie te houden. Daarnaast is een salontafel voor buiten doorgaans lager dan een bijzettafeltje. Vind je dit geen nadeel en heb je graag een ruimer tafeltje? Dan heb je je keuze net gemaakt!

To Top