Vuurkorven

Sorteer op
Asc

7 producten

Sorteer op
Asc

7 producten

Sfeervolle winteravonden rond een vuurkorf

Ook geen fan van koude en lange winterdagen? Een uitstekende tip is om deze op te vullen met warme en gezellige winterfeestjes! Nodig wat vrienden uit, voorzie een winters hapje en drankje en last but not least zorg ervoor dat  uw genodigden zich kunnen verwarmen. Rond een vuurkorf of vuurschaal is het ook ’s winters gezellig in uw eigen tuin vertoeven.

Emob biedt je verschillende types van vuurschalen en vuurkorven aan, gaande van plattere ronde tot hoge rechthoekige exemplaren. Bovendien kan je de vuurkorf vaak uitbreiden met een BBQ rooster waardoor je hartige spekfakkels en andere hapjes op hetzelfde moment kan klaar maken.

Naast een vuurkorf kan je in één en dezelfde inspanning ook je brandhout en houtskool kopen bij Emob. Het brandhout in ons gamma is ovengedroogd en van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je vuur snel kan ontbranden, dat je van mooie vlammen kan genieten en dat je weinig last hebt van hinderlijke rookontwikkeling.

Koop nu je vuurschaal en brandhout bij Emob online. Alles is standaard op voorraad waardoor leveringen binnen de twee werkdagen mogelijk zijn.

To Top