Vasili Decoratief Canvas Schilderij | 100 anvas en Houten Frame

Betaal in termijnen met Alma
Vasili Decoratief Canvas Schilderij - Veelkleurig ontwerp op 100 anvas met een houten frame, 2 centimeter dik voor een stijlvol en duurzaam kunstwerk Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG677VSL1170
Totaal Gewicht kg 1.76
Ben je het beu om naar effen muren te staren? Wil je een vleugje elegantie en stijl toevoegen aan je huis of kantoor? Kijk dan niet verder dan het prachtige Decoratieve Canvas Schilderij - Vasili. Gemaakt met uiterste precisie, dit prachtige kunstwerk is de perfecte aanvulling op elk interieur decor.One van de belangrijkste kenmerken van deze Decoratieve Canvas schilderij is de hoogwaardige constructie. Gemaakt van 100 anvas, biedt het uitzonderlijke duurzaamheid en een lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat je investering jarenlang meegaat, met behoud van de levendige kleuren en prachtige details. Het canvas materiaal voegt ook een vleugje verfijning toe, wat de algehele aantrekkingskracht van het schilderij verhoogt. Het frame van het Vasili Decoratieve Canvas Schilderij is gemaakt van 100% houten materiaal. Dit verhoogt niet alleen de stevigheid van het schilderij, maar voegt er ook een natuurlijke en rustieke charme aan toe. Met een dikte van 2 biedt het frame robuuste ondersteuning en voorkomt het dat het doek na verloop van tijd kromtrekt of uitzakt. Een van de belangrijkste voordelen van de Vasili Decorative Canvas Painting is de veelzijdigheid in het aanvullen van een verscheidenheid aan interieurstijlen. Of uw decor thema is eigentijds, traditioneel of eclectisch, dit schilderij past naadloos in elke omgeving. De levendige kleuren en ingewikkelde details toe te voegen een pop van persoonlijkheid aan elke ruimte, direct steeds het middelpunt van de kamer.Verbeter uw omgeving en creëer een boeiende sfeer met de Vasili Decoratieve Canvas schilderij. De prachtige veelkleurige ontwerp transformeert elke lege muur in een visueel meesterwerk. Het schilderij is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een conversatiestarter onder gasten. Maak indruk op je bezoekers met dit unieke en boeiende kunstwerk dat verfijning en creativiteit uitstraalt. Bovendien is de Vasili Decorative Canvas Painting eenvoudig te installeren en te onderhouden. Met de meegeleverde hardware kan het moeiteloos binnen enkele minuten aan elke muur worden opgehangen. Het canvas materiaal is bestand tegen stof en vervagen, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Investeer vandaag nog in het Vasili Decoratieve Canvas Schilderij en verhef de esthetiek van je woonruimte of werkplek. De uitzonderlijke kwaliteit, prachtige multicolor frame, en tijdloze uitstraling maken het een investering waard. Verander je muren in een adembenemend meesterwerk dat je verfijnde smaak in kunst weerspiegelt. Laat de Vasili Decorative Canvas Painting u en uw gasten inspireren en verrukken voor de komende jaren.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas Schilderij | 100% Houten Kader | 70 x 100 cm | Veelkleurig
Lengte: 123 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 83 cm
Schilderij afrikaanse vrouw hout/canvas bruin/grijs assortiment van twee
Lengte: 70 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Lulu MDF Schilderijenset (12st) | 100% MDF - 3mm Dikte, 20x15cm
Lengte: 30 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Klok Kunst | Decoratieve Suede Canvas Wandklok | 30x90 | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Evila Originals ingelijst MDF schilderij | 100% grenen houten frame
Lengte: 45 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Gustav Canvas, ingelijst | 45 x 45 cm | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 120 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Wanddecoratie ibiza canvas/verf creme/wit assortiment van twee
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee