Vincent Decoratief Canvas | 100% Houten Kader | Veelkleurig

Betaal in termijnen met Alma
Decoratief Canvas Schilderij "Vincent" heeft een 100 anvas met een prachtig veelkleurig ontwerp, ingelijst in een stevig 100% houten frame (2" dik). Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG978VNC1138
Totaal Gewicht kg 0.86
Wil je je leefruimte opfleuren met levendige muurkunst? Kijk dan niet verder dan het Vincent Decorative Canvas Painting! Dit opvallende kunstwerk is de perfecte aanvulling voor elke kamer en voegt direct charme en persoonlijkheid toe. Een van de belangrijkste kenmerken van het Vincent Decorative Canvas Painting is de hoogwaardige constructie. Dit schilderij is gemaakt van 100 anvas en is duurzaam en gaat lang mee, zodat het je muren jarenlang zal opfleuren. Het canvasmateriaal geeft het kunstwerk ook een schone en gepolijste afwerking, waardoor het visueel aantrekkelijker wordt. Niet alleen het canvas is van topkwaliteit, maar ook het frame van dit schilderij is gemaakt van 100% houten materiaal. Met een dikte van 2 biedt dit stevige frame een uitstekende ondersteuning voor het doek, zodat het na verloop van tijd niet doorhangt of beschadigd raakt. Het houten frame verhoogt niet alleen de duurzaamheid van het schilderij, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan de algehele esthetiek.Het Vincent Decorative Canvas Painting is echt een meesterwerk als het gaat om het kleurenschema. Met prachtige veelkleurige tinten, is dit schilderij zeker in het oog springen van iedereen die de kamer binnenkomt. De levendige en levendige kleuren voegen een vleugje energie en levendigheid toe aan elke ruimte, waardoor het direct verandert in een meer uitnodigende en aantrekkelijke omgeving.Een van de grootste voordelen van het Vincent Decorative Canvas Painting is de veelzijdigheid. Of je nu een moderne, minimalistische inrichting hebt of een meer traditionele en eclectische stijl, dit schilderij past naadloos in elk interieurthema. Het neutrale kleurenpalet en abstracte ontwerp maken het een geweldige keuze voor verschillende omgevingen, waaronder woonkamers, slaapkamers, kantoren of zelfs een stijlvolle eethoek.Decoratieve canvas schilderijen zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden, en om goede redenen. Ze geven niet alleen esthetische waarde aan elke ruimte, maar ze bieden ook talloze voordelen. Ze kunnen helpen om een centraal punt in een kamer te creëren, de algehele sfeer te verhogen en je persoonlijke stijl en smaak te weerspiegelen. Door het Vincent Decorative Canvas Painting in je huis op te nemen, kun je moeiteloos een saaie en effen muur veranderen in een boeiende en inspirerende visuele weergave. Stel je de vreugde en verrukking die je zult ervaren elke keer dat je je ogen op dit adembenemende kunstwerk.Concluderend, de Vincent Decoratieve Canvas schilderij is een top-notch stuk van de muur kunst die uitzonderlijke kwaliteit, duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht biedt. De 100 anvas constructie, aangevuld met een stevig houten frame, zorgt voor een lange levensduur en veerkracht. Het veelkleurige ontwerp voegt een vleugje levendigheid en energie toe.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas Schilderij | 100% Houten Kader | 70 x 100 cm | Veelkleurig
Lengte: 123 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 83 cm
Schilderij afrikaanse vrouw hout/canvas bruin/grijs assortiment van twee
Lengte: 70 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Lulu MDF Schilderijenset (12st) | 100% MDF - 3mm Dikte, 20x15cm
Lengte: 30 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Klok Kunst | Decoratieve Suede Canvas Wandklok | 30x90 | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Evila Originals ingelijst MDF schilderij | 100% grenen houten frame
Lengte: 45 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Gustav Canvas, ingelijst | 45 x 45 cm | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 120 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Wanddecoratie ibiza canvas/verf creme/wit assortiment van twee
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee