Wallity Decor: 100% Metalen Wandaccessoire (Zwart)

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een strak en modern decoratief metalen wandaccessoire. Gemaakt van 100% metaal met een dikte van 1" voegt het een geraffineerd accent toe aan elke ruimte. Verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte kleur Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG279ENZ1178
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 0.949
Maak kennis met Wallity - het ultieme decoratieve metalen wandaccessoire dat je leefruimte omtovert tot een betoverend meesterwerk. Gemaakt met uiterste precisie en gemaakt van 100% metaal met een dikte van 1, is deze prachtige muurkunst ontworpen om een vleugje elegantie en verfijning toe te voegen aan elke kamer. Verkrijgbaar in een slanke en tijdloze zwarte kleur, Wallity is het perfecte accent stuk dat moeiteloos past bij elk interieur.Belangrijkste kenmerken:1. Premium kwaliteit: Wallity is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig metaal, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. Dit prachtige kunstwerk is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, waardoor het een waardevolle toevoeging aan je huis is.2. Opvallend ontwerp: Het strakke en minimalistische ontwerp van Wallity trekt gegarandeerd ieders aandacht. De ingewikkelde patronen en geometrische vormen creëren een visueel verbluffend middelpunt dat moeiteloos bij elke muur past.3. Veelzijdige plaatsing: Of je nu je woonkamer, slaapkamer, hal of zelfs je kantoor wilt verfraaien, Wallity is een veelzijdig accessoire dat een vleugje verfijning toevoegt aan elke ruimte. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk te plaatsen, waardoor hij geschikt is voor zowel kleine als grote ruimtes.4. Eenvoudige installatie: Wallity wordt geleverd met alle benodigde hardware en instructies die nodig zijn voor een probleemloze installatie. Bevestig hem stevig aan elke muur met de meegeleverde haken en je hebt meteen een gespreksstarter die de sfeer van je omgeving verhoogt.5. Weinig onderhoud: In tegenstelling tot andere muurdecoraties vereist Wallity minimaal onderhoud. De stevige metalen constructie is bestand tegen stof, vlekken en verbleken, zodat dit accessoire zo goed als nieuw blijft met een eenvoudige schoonmaakbeurt.Voordelen:1. Verhoog uw decor: De toevoeging van Wallity aan je leefruimte voegt meteen een vleugje verfijning en elegantie toe. Het opvallende ontwerp en de eersteklas kwaliteit zullen indruk maken op uw gasten en uw vrienden zullen er jaloers op zijn.2. Creëer een centraal punt: De fascinerende patronen en geometrische vormen van Wallity maken het een opvallend middelpunt in elke kamer. Het trekt moeiteloos de aandacht en verbetert de algehele esthetische aantrekkingskracht van de ruimte.3. Veelzijdige stylingopties: De strakke zwarte kleur en het veelzijdige ontwerp van Wallity maken het een perfecte match voor elke interieurstijl. Of uw inrichting nu modern, industrieel of eclectisch is, dit accessoire integreert naadloos met uw bestaande meubels.4. Betaalbare luxe: Wallity geeft niet alleen een luxueus tintje aan uw huis, maar is ook budgetvriendelijk. Het is een kosteneffectieve manier om uw woonkamer nieuw leven in te blazen.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 90 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 90 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 64 cm
Wanddecoratie ringen metaal goud
149,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Shining LED Canvas | 100% Suede | 30x90cm | Veelkleurig
Lengte: 42 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire-100% METAAL-Zwart Notenhout
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 68 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity - Stijlvolle metalen wandaccessoire | 100% metaal | Zwart
Lengte: 117 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Wallity Decoratieve Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal, Handgemaakt, Veelkleurig
Lengte: 46 cm
Hoogte: 56 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 50 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Decoratieve Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 39 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Dikte: 1 | Zwart
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart