Wallity Decoratieve LED Neon Strips - 12V Waterdicht - Rood

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratief kunststof LED-verlichtingsproduct met flexibele neonstrips. Het werkt op 12 V gelijkstroom en heeft IP67 waterdichte neon, een PVC-schuimsjabloon en een Type C-contactdoos/stekker. De adapter heeft een uitgang van 12V 4A DC en de totale snoerlengte is 375 cm. Hij verbruikt 8W-10W per meter en wordt geleverd in een rode kleur. De afmetingen van het product zijn 21 x 56 x 2 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard maestro american express sofort banktransfer apple pay paypal alma

Productinformatie

SKU-Emob AG395NGR2183
Merk Emob
Kleur Rood
Totaal Gewicht kg 1
Maak kennis met Wallity - de perfecte decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing! Wallity biedt uitzonderlijke flexibiliteit en veelzijdigheid met zijn innovatieve ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor al uw creatieve verlichtingsbehoeften. Met zijn levendige rode kleur en moderne esthetiek blaast Wallity nieuw leven in elke ruimte en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe.Een van de opvallende kenmerken van Wallity is zijn bedrijfsspanning van DC 12V. Deze lage spanning zorgt voor veiligheid en verlaagt het energieverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is Wallity voorzien van IP67 waterdicht neon, waardoor hij bestand is tegen de elementen buiten en geschikt is voor zowel binnen als buiten.Wallity is gemaakt met kwaliteit in gedachten en wordt geleverd met een PVC-schuimsjabloon dat eenvoudige installatie mogelijk maakt. Of je nu een specifiek gebied wilt accentueren of een opvallende bewegwijzering wilt creëren, de schuimsjabloon zorgt voor een soepele en probleemloze montage, waardoor je kostbare tijd en moeite bespaart.Met een uitgang van 12V 4A DC garandeert Wallity een consistente en betrouwbare prestatie. Dankzij de totale snoerlengte van 375 cm kun je de neonstrips gemakkelijk naar wens manoeuvreren en positioneren, zodat je de vrijheid hebt om je creativiteit de vrije loop te laten. Wallity levert een indrukwekkende lichtsterkte met een stroomverbruik van slechts 8W-10W per meter, waardoor het een energiezuinige verlichtingsoplossing is. De A-classificatie geeft aan dat er meer energie wordt bespaard, wat resulteert in lagere elektriciteitsrekeningen zonder afbreuk te doen aan de prestaties.Met zijn afmetingen van 21 x 56 x 2 cm heeft Wallity het perfecte formaat om moeiteloos in elke ruimte te passen. Of je nu een kleine ruimte wilt verlichten of een groot statement wilt maken met een groter scherm, het compacte maar impactvolle ontwerp van Wallity zal zeker indruk maken.Wat Wallity onderscheidt van zijn concurrenten is zijn vermogen om de aandacht te trekken en een betoverende sfeer te creëren. Met zijn opvallende rode kleur voegt hij onmiddellijk flair en persoonlijkheid toe aan elke kamer of buitenomgeving.Samengevat biedt Wallity een overvloed aan belangrijke functies en voordelen, waardoor het de ultieme keuze is voor iedereen die op zoek is naar een decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing. De DC 12V bedrijfsspanning zorgt voor veiligheid en energie-efficiëntie, terwijl de IP67 waterdichte neon hem geschikt maakt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De pvc-schuimsjabloon vereenvoudigt de installatie en de totale snoerlengte van 375 cm biedt flexibiliteit bij het plaatsen. Met een uitgangsvermogen van 12V 4A DC levert Wallity consistente prestaties.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting