Neonverlichting Believe - Wallity reeks - Geel

Betaal in termijnen met Alma
De Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting heeft flexibele neonstrips, IP67 waterdichtheid en een PVC-schuimsjabloon. Het werkt op een gelijkspanning van 12V met een Type C stopcontact/stekker en heeft een totale snoerlengte van 375 cm. De afmetingen van het product zijn 33 x 16 x 2 cm en het verbruikt 8W-10W per meter. Met een energie-efficiëntieklasse A en 10 kleuropties is het een veelzijdige en efficiënte verlichtingsoplossing. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1509
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Geel
Totaal Gewicht kg 1
Als je op zoek bent naar een vleugje elegantie en uniciteit in je woonruimte, dan is de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity de perfecte oplossing voor jou. Met zijn flexibele neonstroken en levendige gele kleur zal deze verlichtingsoptie elke kamer omtoveren tot een gezellige en uitnodigende ruimte.Een van de belangrijkste kenmerken van de Decoratieve Plastic LED-verlichting van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12 V. Deze lage spanning zorgt ervoor dat de lampen energiezuinig en veilig in gebruik zijn, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Plus, met zijn IP67 waterdichte neon, kun je deze lampjes zelfs buiten gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze beschadigd raken door regen of andere elementen.Een ander voordeel van Wallity's Decoratieve Plastic LED Verlichting is het PVC-schuimsjabloon, dat eenvoudige installatie en aanpassing mogelijk maakt. Je kunt de neonstrips eenvoudig knippen of vormen zodat ze passen in elk gewenst ontwerp, waardoor ze veelzijdig zijn en geschikt voor elk type ruimte of toepassing.Om deze prachtige verlichting van stroom te voorzien, levert Wallity een adapter met een uitgang van 12V 2A DC. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening, zodat je ongestoord kunt genieten van de prachtige gloed van de neonstrips. En met een totale snoerlengte van 375 cm heb je veel flexibiliteit als het gaat om waar je de lampjes kunt plaatsen en aansluiten.Qua afmetingen meet de Decoratieve Kunststof LED Verlichting van Wallity 33 x 16 x 2 cm, waardoor hij slank en compact is. Dit formaat maakt een eenvoudige plaatsing op muren, plafonds of andere oppervlakken naar keuze mogelijk. En met de Type C fitting/stekker kun je je lampen moeiteloos aansluiten en loskoppelen wanneer dat nodig is.Als het gaat om helderheid, stelt de Decoratieve Plastic LED-verlichting van Wallity niet teleur. Met een stroomverbruik van 8-10W per meter zorgen deze lampjes voor een gezellige sfeer zonder al te veel energie te verbruiken. In feite zijn ze beoordeeld A voor energie-efficiëntie, wat betekent dat u kunt genieten van de voordelen van mooie verlichting zonder zorgen te maken over hoge elektriciteitsrekeningen.Last but not least, Wallity's Decoratieve Plastic LED-verlichting wordt geleverd in een levendige gele kleur die een gevoel van warmte en positiviteit toevoegt aan elke ruimte. Of je deze lampen nu gebruikt voor decoratieve doeleinden of voor functionele verlichting, de gele tint creëert een uitnodigende en serene sfeer.Concluderend is Wallity's Decoratieve Plastic LED-verlichting een eersteklas verlichtingsoplossing die flexibiliteit, duurzaamheid, efficiëntie en esthetiek combineert. 

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood