Wallity Decoratieve LED Verlichting | Flexibele Neon Strips

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity Decoratieve Plastic Ledverlichting is een flexibele neonstrip met IP67 waterdichte eigenschappen. Het heeft een PVC-schuimsjabloon, werkt op 12V gelijkspanning en wordt geleverd met een 12V 4A gelijkstroomadapter. De totale snoerlengte is 375 cm en het heeft een Type C stopcontact/stekker. De verlichting verbruikt 8W-10W per meter en is verkrijgbaar in de kleur rood. Afmetingen: 16 x 50 x 2 cm. Een kwaliteit Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard maestro american express sofort banktransfer apple pay paypal alma

Productinformatie

SKU-Emob AG395NGR2208
Merk Emob
Totaal Gewicht kg 1
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting, met flexibele neonstrips die een levendige en visueel verbluffende verlichtingsoplossing bieden voor uw ruimte. Met zijn belangrijkste kenmerken en voordelen is Wallity de perfecte keuze om de sfeer van elke kamer of omgeving te verbeteren. Een van de opvallende kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12V, waardoor een veilig en laag energieverbruik gegarandeerd is. Dit maakt het een milieuvriendelijke verlichtingsoptie, die uw ecologische voetafdruk verkleint. De IP67 waterdichtheid verhoogt de duurzaamheid nog verder, zodat je het zowel binnen als buiten kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over weersomstandigheden.De Wallity LED-verlichting is gemaakt van hoogwaardig PVC-schuimmateriaal, waardoor het een lichtgewicht en flexibel ontwerp is. Hierdoor kun je verschillende vormen en ontwerpen maken, waardoor je de vrijheid hebt om je verlichting naar eigen voorkeur in te richten. Het pvc-schuimsjabloon zorgt voor eenvoudige installatie, waardoor het geschikt is voor doe-het-zelfprojecten of professioneel gebruik.Uitgerust met een adapter met een uitgang van 12V 4A DC biedt de Wallity LED-verlichting krachtige en betrouwbare prestaties. De totale snoerlengte van 375 cm biedt een ruime reikwijdte en geeft je de flexibiliteit om hem te plaatsen waar je maar wilt. Het ontwerp van het type C stopcontact/stekker zorgt voor compatibiliteit en gemak, zodat je het snoer probleemloos kunt aansluiten.Wallity LED-verlichting heeft een indrukwekkende energie-efficiëntie met een stroomverbruik van 8W-10W/meter. Met deze energieklasse A kunt u genieten van de verbluffende visuele effecten van neonverlichting terwijl u bespaart op uw energierekening. Met afmetingen van 16 x 50 x 2 cm heeft de Wallity LED verlichting het perfecte formaat om moeiteloos in elke ruimte te passen. Of je nu specifieke gebieden wilt benadrukken of een opvallend display wilt creëren, deze flexibele neonstrips kunnen eenvoudig op elk oppervlak worden bevestigd. Samengevat biedt Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting met zijn flexibele neonstrips, IP67 waterdichtheid, PVC-schuimsjabloon en energiezuinige werking een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor elke binnen- of buitenruimte. De eenvoudige installatie, lange levensduur en levendige rode kleur maken het een ideale keuze voor het verbeteren van de esthetiek en sfeer van uw omgeving. Met Wallity kunt u verbluffende visuele effecten creëren en tegelijkertijd uw energieverbruik verminderen, wat zorgt voor een groenere en visueel boeiendere verlichtingservaring.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting