Wallity Decoratieve LED-verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips. Hij is IP67 waterdicht, werkt op 12V gelijkstroom en wordt geleverd met een Type C stopcontact/stekker. De totale snoerlengte is 375 cm en de afmetingen zijn 31 x 60 x 2 cm. Het verbruikt 8W-10W/meter en is verkrijgbaar in de kleur groen. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2154
Kleur Groen
Totaal Gewicht kg 1.5
Wil je je leefruimte opfleuren en een vleugje warmte toevoegen? Kijk dan niet verder dan de decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neon strips van Wallity. Deze innovatieve verlichtingsoplossing is ontworpen om elke kamer te transformeren in een gezellige en uitnodigende omgeving met zijn prachtige groene kleur en strakke design.Een van de belangrijkste kenmerken van de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is de bedrijfsspanning van DC 12V. Deze lage spanning zorgt voor veiligheid en energie-efficiëntie, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Met een IP67 waterdichtheidsklasse kun je deze verlichtingsoplossing ook in buitenruimtes gebruiken zonder je zorgen te maken over schade door regen of vochtigheid.De Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting wordt geleverd met pvc-schuimsjablonen waarmee je de neonstrips eenvoudig naar je gewenste ontwerp kunt vormen en installeren. Of je nu een uniek patroon wilt maken of een eenvoudige rechte lijn, de flexibiliteit van deze neonstrips maakt het mogelijk om moeiteloos de gewenste look te bereiken.Met de meegeleverde adapter, die een output heeft van 12V 4A DC, kun je de Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting met gemak van stroom voorzien. De totale snoerlengte van 375 cm biedt flexibiliteit bij de installatie, zodat je de verlichting kunt plaatsen waar je maar wilt binnen het bereik van een stroombron. Qua helderheid biedt de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting een vermogensbereik van 8W-10W per meter, waardoor het ideaal is voor het creëren van een zachte en sfeervolle gloed in elke ruimte. Met zijn energiebesparende eigenschappen kun je genieten van de voordelen van mooie verlichting zonder je zorgen te hoeven maken over een hoge elektriciteitsrekening.Met een A-classificatie garandeert dit product langdurige prestaties en betrouwbaarheid. De Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is gemaakt om de tand des tijds te doorstaan en je jarenlang te voorzien van consistente en efficiënte verlichting.Met zijn afmetingen van 31 x 60 x 2 cm is deze verlichtingsoplossing zowel praktisch als veelzijdig. Of je hem nu achter een tv, langs een plank of als creatief accent op je muren wilt installeren, het compacte formaat zorgt voor een gemakkelijke integratie in elk decor schema.Concluderend biedt de Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting met Flexibele Neon Strips in levendig groen een overvloed aan functies en voordelen. Van het verstelbare ontwerp tot de energiezuinige werking en duurzame constructie, dit product is een must-have voor iedereen die de sfeer in huis of kantoor wil verbeteren.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting