Neonverlichting Keep Going - Wallity reeks - Rood

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips. Hij werkt op 12V DC, heeft IP67 waterdicht neon en wordt geleverd met een PVC-schuimsjabloon. De uitgang van de adapter is 12V 2A DC, de totale snoerlengte is 375 cm. Maat: 53, kleur: rood Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1637
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Rood
Totaal Gewicht kg 1
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting, een verbluffende en innovatieve manier om elke ruimte te transformeren met levendige en opvallende verlichting. Met zijn flexibele neonstrips biedt dit product eindeloze ontwerpmogelijkheden, zodat je betoverende lichtarrangementen kunt maken die passen bij jouw smaak en stijl. Of u nu de sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of zelfs uw terras wilt verbeteren, Wallity is de perfecte oplossing.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12 V. Deze lage spanning zorgt voor energie-efficiëntie terwijl het een heldere en krachtige verlichting biedt. In tegenstelling tot traditionele verlichtingsopties bespaart Wallity u geld op uw elektriciteitsrekening, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.Een andere opmerkelijke eigenschap van Wallity is zijn IP67 waterdichte neon. Dit betekent dat u deze LED-lampen met een gerust hart op elke locatie kunt installeren, zowel binnen als buiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vocht of weersomstandigheden. Je kunt ze gebruiken om architecturale elementen te benadrukken, paden te verlichten of zelfs om een sfeervolle omgeving te creëren voor je zwembadfeestjes.Wallity bevat ook een PVC-schuimsjabloon, waarmee je de neonstrips eenvoudig kunt installeren en plaatsen. Deze sjabloon fungeert als een gids, zodat je de verlichting nauwkeurig kunt regelen en het een probleemloos proces wordt. Geen gedoe meer met meten of giswerk - met Wallity kun je in een handomdraai professioneel ogende verlichtingsontwerpen maken.De meegeleverde adapter voor Wallity heeft een uitgang van 12V 2A DC en biedt een stabiele en betrouwbare voedingsbron voor je LED-verlichting. Dit zorgt voor een consistente en ononderbroken gloed, die een vleugje elegantie en warmte toevoegt aan uw ruimte. De totale snoerlengte van 375 cm zorgt voor flexibiliteit bij de installatie, zodat je de vrijheid hebt om de positie en indeling te kiezen die het beste bij je past.De Wallity Decoratieve Kunststof LED-verlichting is verkrijgbaar in een opvallende rode kleur, perfect voor het creëren van een gedurfde en boeiende sfeer. Rood staat bekend om zijn vermogen om emoties van passie en opwinding op te roepen, waardoor het een ideale keuze is voor feesten, vieringen, of gewoon het toevoegen van een pop van kleur aan uw decor.Samengevat, de belangrijkste kenmerken en voordelen van Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting zijn de flexibele neon strips, lage bedrijfsspanning, IP67 waterdichtheid, PVC-schuim sjabloon voor eenvoudige installatie, meegeleverde adapter met een betrouwbare stroomuitgang, lange snoerlengte, en levendige rode kleur optie. Met Wallity kun je moeiteloos elke ruimte omtoveren tot een visueel verbluffende en uitnodigende omgeving. Maak indruk op uw gasten en creëer gedenkwaardige ervaringen met de betoverende gloed van Wallity Decorative.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood