Wallity Decoratieve LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Rood Blauw

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips. Hij is waterdicht, heeft een schuimsjabloon en wordt geleverd met een 12V-adapter. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard maestro american express sofort banktransfer apple pay paypal alma

Productinformatie

SKU-Emob AG395NGR2312
Merk Emob
Kleur Blauw, Rood
Totaal Gewicht kg 1.5
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting, de perfecte aanvulling om de sfeer en esthetiek van elke ruimte te verbeteren. Ontworpen met flexibiliteit en stijl in het achterhoofd, zullen deze flexibele neon strips zeker indruk maken met hun levendige kleuren en verbluffende lichtopbrengst.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity LED Verlichting is de bedrijfsspanning van DC 12V. Deze lage spanning zorgt voor een veilige en energiezuinige werking, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu voor uw huis, kantoor of commerciële ruimte is, u kunt zorgeloos genieten van de voordelen van Wallity LED Verlichting.Duurzaamheid is een ander opvallend kenmerk van Wallity LED Verlichting, dankzij de IP67 waterdichte neon. Dit betekent dat het beschermd is tegen stof en de effecten van onderdompeling in water tot een diepte van één meter. Of je het nu binnen of buiten installeert, je kunt er zeker van zijn dat Wallity LED-verlichting bestand is tegen de elementen en langdurige prestaties levert.Voor eenvoudige installatie wordt Wallity LED-verlichting geleverd met een PVC-schuimsjabloon. Deze sjabloon helpt bij het positioneren en uitlijnen van de neonstrips en zorgt voor een professionele en uniforme uitstraling. Voorbij zijn de dagen van moeite om de verlichting nauwkeurig te plaatsen; met de schuimsjabloon van Wallity LED Lighting is de installatie een fluitje van een cent.De meegeleverde adapter heeft een uitgang van 12V 4A DC, waardoor er voldoende vermogen is om de neonstrips te verlichten. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je de vrijheid om Wallity LED Lighting zonder beperkingen op verschillende locaties te installeren. Het lange snoer zorgt voor flexibiliteit en gemak, zodat u moeiteloos het gewenste verlichtingseffect kunt bereiken.Met een IP67 waterdichte classificatie kunt u Wallity LED Verlichting zonder zorgen in natte omgevingen gebruiken. Of het nu voor een badkamer, tuin of zwembaddecoratie is, Wallity LED-verlichting zal een pop van kleur brengen en uw omgeving in stijl verlichten.Als het op helderheid aankomt, schijnt Wallity LED-verlichting helder met 400 lumen en een kleurtemperatuur van 6000K. Dit zorgt voor een levendige en heldere verlichting die elke ruimte visueel aantrekkelijk kan maken. Of je nu een ontspannen sfeer wilt creëren of een levendig tintje aan je inrichting wilt geven, met Wallity LED Verlichting zit je goed. Bovendien is Wallity LED Verlichting energiezuinig, met een verbruik van slechts 10.000 kWh. Dit vertaalt zich in lagere elektriciteitsrekeningen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het licht. Met Wallity LED Verlichting kunt u met een gerust hart genieten van een goed verlichte ruimte terwijl u toch bewust omgaat met uw energieverbruik.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting