Wallity Decoratieve Metalen Wandaccessoire, 100% Metaal, Zwart

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve metalen wandaccessoire die verfijning toevoegt aan elke ruimte. Gemaakt van 100% metaal met een dikte van 1 inch en afgewerkt in een elegante zwarte kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG279ENZ1891
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 1.0445
Maak kennis met Wallity, de ultieme decoratieve metalen wandaccessoire die je ruimte zal transformeren met zijn strakke en tijdloze ontwerp. Wallity is gemaakt van 100% metaal en is niet alleen duurzaam en duurzaam, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke kamer.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de dikte van 1, waardoor het een substantieel stuk is dat direct de aandacht zal trekken. Of je er nu voor kiest om het op te hangen in je woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor, Wallity wordt een centraal punt dat de algehele esthetiek van je ruimte verbetert.De kleur zwart is een klassieke keuze die nooit uit de mode raakt, en Wallity wordt geleverd in een prachtige zwarte tint die bij elk interieur past. Deze veelzijdige kleur past naadloos bij moderne, minimalistische of zelfs traditionele stijlen, waardoor je de vrijheid hebt om een persoonlijke en verfijnde sfeer te creëren in je huis of op je werkplek.Met Wallity zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu je favoriete kunstwerk, familiefoto's of inspirerende citaten wilt laten zien, deze decoratieve metalen wandaccessoire biedt je een stijlvolle en functionele oplossing. Het metalen oppervlak dient als een magnetisch bord, zodat je gemakkelijk verschillende items kunt bevestigen en weergeven, zoals notities, herinneringen of zelfs de creatieve tekeningen van je kinderen.De installatie van Wallity is een fluitje van een cent, dankzij de lichtgewicht maar stevige constructie. Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen kun je hem zonder problemen aan elke muur bevestigen. Hang hem horizontaal of verticaal op, of maak een unieke opstelling door meerdere Wallity-stukken samen te voegen voor een echt persoonlijke look.Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt Wallity ook praktische voordelen. De metalen constructie maakt het bestand tegen kromtrekken, afschilferen of vervagen na verloop van tijd. Dit betekent dat u eindeloos van de schoonheid kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervanging of reparatie.Onderhoud is een fluitje van een cent met Wallity. Veeg het gewoon schoon met een zachte doek om stof of vingerafdrukken te verwijderen, en het zal zijn strakke zwarte afwerking blijven uitstralen. De duurzaamheid zorgt ervoor dat hij er zo goed als nieuw uit blijft zien, zelfs na jarenlang gebruik.Investeer in Wallity en verhoog de stijl en functionaliteit van je huis of werkplek. Of je nu een huiseigenaar, interieurontwerper of bedrijfseigenaar bent, dit decoratieve metalen wandaccessoire is een must-have element dat elegantie, veelzijdigheid en gemak toevoegt aan elke omgeving. Kies voor Wallity en creëer een sfeer die uw unieke smaak en persoonlijkheid weerspiegelt.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 90 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 90 cm
Hoogte: 1 cm
Breedte/diepte: 64 cm
Wanddecoratie ringen metaal goud
149,00
Lengte: 90 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Shining LED Canvas | 100% Suede | 30x90cm | Veelkleurig
Lengte: 42 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire-100% METAAL-Zwart Notenhout
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 68 cm
Hoogte: 34 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity - Stijlvolle metalen wandaccessoire | 100% metaal | Zwart
Lengte: 117 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Wallity Decoratieve Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal, Handgemaakt, Veelkleurig
Lengte: 46 cm
Hoogte: 56 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 50 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Tanelorn Decoratieve Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 39 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Dikte: 1 | Zwart
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart