Neonverlichting Believe - Wallity reeks - Roze

Betaal in termijnen met Alma
Wallity Decoratieve Plastic Ledverlichting is een flexibele neonstrip die waterdicht is volgens IP67, een PVC-schuimsjabloon en een bedrijfsspanning van 12V heeft. Hij wordt geleverd met een Type C stopcontact/stekker en heeft een totale snoerlengte van 375cm. Met 10 kleuropties, waaronder roze, biedt het een energiezuinige verlichtingsoplossing. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1510
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Roze
Totaal Gewicht kg 1
Welkom in de wereld van Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting! Onze flexibele neonstrips zijn ontworpen om elke ruimte om te toveren in een levendige en betoverende sfeer. Met een groot aantal belangrijke kenmerken en voordelen is Wallity de perfecte oplossing om een vleugje elegantie en uniciteit toe te voegen aan je huis, kantoor of bedrijf. Laten we beginnen met de bedrijfsspanning van 12V DC. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte stroomvoorziening, zodat je zorgeloos kunt genieten van de betoverende gloed van Wallity. De IP67 waterdichte neon draagt bij aan de veelzijdigheid van dit product, zodat je het zowel binnen als buiten kunt gebruiken, ongeacht regen of vochtigheid. Gemaakt met een PVC-schuimsjabloon, garandeert Wallity duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Het schuimmateriaal beschermt niet alleen de LED-strips, maar zorgt ook voor flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk te installeren is in elke gewenste vorm of patroon. Of je nu een rechte lijn of een mooi gebogen ontwerp wilt maken, Wallity kan aan je visie voldoen. De meegeleverde adapter met een output van 12V 2A DC zorgt voor een constante en stabiele stroombron, zodat je Wallity met een gerust hart voor langere perioden kunt gebruiken. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je de vrijheid om de LED-strips te plaatsen waar je maar wilt, zonder beperkingen. Met zijn afmetingen van 33 x 16 x 2 cm is Wallity compact en gemakkelijk te hanteren. Het compacte formaat maakt het geschikt voor verschillende toepassingen, van het verfraaien van je slaapkamer tot het verbeteren van de sfeer van je terras. Het type C stopcontact/stekker zorgt voor compatibiliteit met de meeste stopcontacten, waardoor je Wallity probleemloos kunt installeren en ervan kunt genieten. Met een energieverbruik van 8W-10W per meter is Wallity niet alleen visueel boeiend, maar ook energiezuinig. Bereik verbluffende lichteffecten zonder u zorgen te maken over een torenhoge elektriciteitsrekening. Zijn energieklasse A is een bewijs van zijn milieuvriendelijkheid en inzet voor duurzaamheid. Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity zijn de indrukwekkende kleuropties. Met Wallity in Pink krijg je een levendige en opvallende tint die een gevoel van vreugde en romantiek kan oproepen in elke omgeving. De kleur roze symboliseert liefde, medeleven en positiviteit, waardoor het een uitstekende keuze is om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood