Neonverlichting Never Give Up - Wallity reeks - Blauw

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips, IP67 waterdicht neon, PVC-schuimsjabloon en een blauwe kleur. Het werkt op een spanning van DC 12V en wordt geleverd met een 12V 2A DC adapter. De totale snoerlengte is 375 cm en de maat is 39 Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1668
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Blauw
Totaal Gewicht kg 1.1
Maak kennis met Wallity - de ultieme decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing die elke ruimte omtovert in een levendige en betoverende omgeving. Met zijn flexibele neonstrips en verbluffende blauwe kleur biedt Wallity een groot aantal belangrijke kenmerken en voordelen die u versteld zullen doen staan.Een van de opvallendste kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12V, waardoor een veilige en betrouwbare voeding wordt geboden die de levensduur van het product garandeert. Deze lage spanning draagt ook bij aan de energie-efficiëntie, waardoor je minder elektriciteit verbruikt terwijl je toch een schitterende verlichting hebt.Ontworpen om de elementen te weerstaan, is Wallity uitgerust met IP67 waterdichte neon, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Je kunt nu een vleugje elegantie en stijl toevoegen aan je terras, tuin of zelfs je badkamer zonder je zorgen te maken over waterschade.Het PVC-schuimsjabloon van Wallity draagt bij aan zijn flexibiliteit, waardoor je de verlichting kunt buigen en vormen naar je gewenste opstelling. Of je nu een boeiende bewegwijzering of een betoverend patroon op je muren wilt maken, deze functie maakt het allemaal mogelijk.Om de installatie probleemloos te laten verlopen, wordt Wallity geleverd met een betrouwbare adapter die een uitgang van 12V 2A DC biedt. Dit zorgt voor een stabiele stroomvoorziening en maakt naadloze integratie met je bestaande elektrische installatie mogelijk. Bovendien biedt de totale snoerlengte van 375 cm flexibiliteit in termen van plaatsing, zodat je de verlichting gemakkelijk kunt plaatsen waar dat nodig is.Het formaat van Wallity is optimaal 39, met de perfecte balans tussen opvallend en niet opdringerig. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het naadloos past in elke ruimte, of het nu je huis, kantoor of commerciële vestiging is.De levendige blauwe kleur van Wallity versterkt verder zijn visuele aantrekkingskracht en brengt een gevoel van rust en sereniteit in elke omgeving. Stelt u zich eens voor dat u een rustgevende sfeer creëert in uw slaapkamer of een uitnodigende sfeer in uw restaurant of bar - de mogelijkheden zijn eindeloos.Kortom, Wallity is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een decoratieve kunststof LED-verlichting die flexibiliteit, duurzaamheid en een verbluffende visuele aantrekkingskracht biedt. Met zijn bedrijfsspanning van DC 12V, IP67 waterdichte neon, PVC-schuimsjabloon, betrouwbare adapter, totale snoerlengte van 375 cm, optimale maat van 39 en boeiende blauwe kleur zal dit verlichtingsproduct ongetwijfeld uw verwachtingen overtreffen. Verander uw ruimte in een oase van stijl en elegantie met Wallity - de ultieme keuze voor LED-verlichting.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood