Neonverlichting Work Hard Play Hard - Wallity reeks - Geel

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratief kunststof LED-verlichtingsproduct met flexibele neonstrips. Het werkt op een gelijkspanning van 12 V en is waterdicht volgens IP67. Dankzij het PVC-schuimsjabloon en het type C stopcontact/stekker is hij eenvoudig te installeren. De adapter heeft een uitgang van 12V 2A DC en de snoerlengte is 375 cm. Hij meet 55 x 36 x 2 cm en verbruikt 8W-10W per meter. Hij is verkrijgbaar in een levendige gele kleur en heeft een A-energie-efficiëntieklasse. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1760
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Geel
Totaal Gewicht kg 2
Maak kennis met Wallity, de perfecte decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing voor het toevoegen van een vleugje sfeer en personalisatie aan elke ruimte. Met zijn flexibele neonstrips en verbluffende gele kleur is Wallity ontworpen om te boeien en de esthetiek van uw omgeving te verbeteren. Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12V. Dit zorgt voor een efficiënt en laag stroomverbruik, waardoor het een energiebesparende verlichtingsoptie is. Met zijn IP67 waterdichtheid kunt u Wallity met een gerust hart zowel binnen als buiten gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade door water of vocht.Het PVC-schuimsjabloon voegt een beschermingslaag toe aan Wallity, waardoor het duurzaam is en bestand tegen slijtage. Dit betekent dat uw investering in Wallity lang meegaat en jarenlang prachtige verlichting en decoratieve effecten oplevert.Wallity wordt geleverd met een adapter die een uitgang van 12V 2A DC biedt, zodat de LED-verlichting constant en stabiel van stroom wordt voorzien. De totale snoerlengte is maar liefst 375 cm, waardoor je Wallity overal kunt plaatsen waar je maar wilt. Dit maakt hem perfect voor zowel grote als kleine ruimtes, zodat je de verlichting eenvoudig kunt aanpassen aan je specifieke behoeften en voorkeuren.Met zijn afmetingen van 55 x 36 x 2 cm is Wallity compact maar krachtig. Het slanke ontwerp maakt eenvoudige installatie op muren of elk ander gewenst oppervlak mogelijk. Het type C stopcontact/stekker zorgt voor een veilige en betrouwbare verbinding met de stroombron, waardoor de installatie probleemloos verloopt.Wallity biedt een helderheid van 8W-10W per meter, waardoor je ruimte een levendige en opvallende gloed krijgt. De energie-efficiëntieklasse A garandeert niet alleen een visueel aangename verlichtingservaring, maar ook een milieuvriendelijke. Met Wallity kunt u genieten van de voordelen van LED-verlichting terwijl u uw ecologische voetafdruk minimaliseert. Met de verscheidenheid aan kleuren die beschikbaar zijn voor Wallity kunt u de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid of omgeving. Met 28 kleuropties om uit te kiezen, waaronder de verbluffende gele optie, kunt u eenvoudig de sfeer bepalen en elke ruimte omtoveren tot een unieke en uitnodigende omgeving.Samengevat is Wallity een veelzijdige en stijlvolle decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing die een scala aan voordelen biedt. Van de hoogwaardige materialen en het waterdichte ontwerp tot de energiezuinige werking en aanpasbare kleuropties, Wallity is de perfecte keuze voor het toevoegen van een vleugje elegantie en persoonlijkheid aan elke ruimte. Of u nu een gezellige sfeer in uw woonkamer wilt creëren of een opvallend statement wilt maken in een commerciële ruimte, Wallity is de perfecte keuze om elegantie en persoonlijkheid toe te voegen aan elke ruimte.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood