Neonverlichting Keep Going - Wallity reeks - Groen

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een flexibel neonlichtsysteem met een snoerlengte van 375 cm. Het werkt op DC 12V met IP67 waterdichte neon en wordt geleverd in een groene kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1639
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Groen
Totaal Gewicht kg 1
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting, de perfecte oplossing om de sfeer van elke ruimte te verbeteren. Met zijn flexibele neonstroken en fascinerende groene kleur geeft Wallity een uniek tintje aan elke omgeving. Ontworpen om veelzijdig en gebruiksvriendelijk te zijn, is deze verlichtingsoplossing perfect voor zowel residentiële als commerciële omgevingen.Belangrijkste kenmerken:1. Flexibele neonstrips: Wallity heeft flexibele neonstrips die creatieve en aanpasbare verlichtingsontwerpen mogelijk maken. Of je ze nu rond meubels wilt wikkelen, verbluffende vormen wilt creëren of de randen van een kamer wilt uitlijnen, de flexibiliteit van deze strips biedt eindeloze mogelijkheden.2. IP67 Waterdichte Neon: De neon strips van Wallity zijn ontworpen om de elementen te weerstaan en zijn IP67 waterdicht. Dit betekent dat je ze met een gerust hart kunt gebruiken in zowel binnen- als buitenruimtes zonder je zorgen te maken over vochtschade.3. PVC-schuimsjabloon: Wallity wordt geleverd met een pvc-schuimsjabloon waarmee je de neonstrips eenvoudig kunt installeren en plaatsen. Deze sjabloon zorgt voor een precieze plaatsing, zodat je niet hoeft te gokken en moeiteloos het gewenste verlichtingseffect kunt bereiken.4. Adapter met uitgang: De meegeleverde 12V 2A DC adapter zorgt voor een constante en betrouwbare stroomvoorziening naar Wallity. Met de juiste hoeveelheid stroom kunt u genieten van ononderbroken verlichting voor een langere periode.5. Totale snoerlengte: Wallity biedt een royale totale snoerlengte van 375 cm, wat flexibiliteit biedt op het gebied van plaatsing en installatiegemak. Je kunt de lampen precies plaatsen waar je wilt zonder je zorgen te maken dat je beperkt wordt door een korte snoerlengte.6. Afmetingen: Wallity meet 53 inch, waardoor het een ideale keuze is om verschillende instellingen te versieren. Of je hem nu wilt gebruiken als accentverlichting of als centraal punt, het formaat van Wallity zorgt voor de perfecte balans tussen subtiliteit en levendigheid.Voordelen:1. Ambianceverbetering: Wallity creëert een boeiende sfeer met zijn levendige groene kleur. Of u nu een gezellige en intieme sfeer wilt creëren of een levendige en energieke omgeving, deze LED-lampjes kunnen elke ruimte direct transformeren.2. Veelzijdig gebruik: Met zijn flexibele ontwerp en waterdichte functie kan Wallity worden gebruikt in een breed scala van toepassingen. Van het verlichten van buitenpatio's en tuinen tot het toevoegen van een vleugje elegantie aan binnenruimtes, je kunt Wallity moeiteloos opnemen in elke omgeving.3. Eenvoudige installatie: Dankzij het pvc-schuimsjabloon en de lange snoerlengte is Wallity ongelooflijk eenvoudig te installeren. Je hoeft geen expert te zijn om het op te zetten - volg gewoon de sjabloon en pas de neonstroken aan zodat ze bij je passen.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood