Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips (Rood, 12V, IP67 Waterdicht)

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips die waterdicht zijn volgens IP67. Het heeft een PVC-schuimsjabloon, een bedrijfsspanning van 12V en een type C-contactdoos/stekker. Het product heeft een totale snoerlengte van 375 cm en meet 42 x 23 x 2 cm. Het verbruikt 8W-10W per meter en is verkrijgbaar in een levendige rode kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard maestro american express sofort banktransfer apple pay paypal alma

Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED-verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen

Productinformatie

Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Soft Close Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1798
Kleur Rood
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 1.1
Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is een revolutionair product dat een levendige en fascinerende sfeer brengt in elke ruimte. Met zijn flexibele neonstrips biedt deze verlichtingsoplossing eindeloze mogelijkheden voor creatieve decoraties en verlichtende ontwerpen. Of u nu een vleugje elegantie wilt toevoegen aan uw huis, een uitnodigende sfeer wilt creëren in een commerciële omgeving of de esthetische aantrekkingskracht van een evenementenlocatie wilt verbeteren, Wallity is de perfecte keuze.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity LED-verlichting is de bedrijfsspanning. Met een DC 12V voeding kunt u er zeker van zijn dat het veilig en energiezuinig is. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van de verbluffende lichteffecten zonder je zorgen te maken over overmatig energieverbruik.Een ander opvallend kenmerk van Wallity is de IP67 waterdichte neon. Dit maakt hem geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, omdat hij bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of zelfs spatwater is, je Wallity LED-verlichting blijft helder schijnen.Om de functionaliteit nog verder te verbeteren, wordt Wallity LED-verlichting geleverd met een PVC-schuimsjabloon. Hiermee kun je de flexibele neonstrips eenvoudig installeren en rangschikken in elk gewenst patroon of vorm. Of je nu rechte lijnen, gebogen ontwerpen of ingewikkelde motieven wilt, de sjabloon zorgt voor een precieze en moeiteloze installatie.De meegeleverde adapter met een uitgang van 12V 2A DC is een ander waardevol onderdeel van Wallity. Deze zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomtoevoer, waardoor een consistente en langdurige verlichting wordt gegarandeerd. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je de flexibiliteit om de verlichting zonder beperkingen op elke gewenste plek te plaatsen.Qua afmetingen meet de Wallity Decoratieve Kunststof LED Verlichting 42 x 23 x 2 cm, waardoor hij compact en ruimtebesparend is. Hierdoor kun je het eenvoudig integreren in een bestaand decor of een centraal punt in een kamer creëren zonder de ruimte te overweldigen. Het type C stopcontact/stekker zorgt voor compatibiliteit met verschillende stroombronnen, waardoor het handig is voor gebruik op verschillende locaties. Bovendien werkt Wallity LED-verlichting met 8W-10W per meter, waardoor er een perfecte balans is tussen helderheid en energie-efficiëntie. Met een A-energieklasse kunt u genieten van de verbluffende visuele effecten terwijl u uw ecologische voetafdruk en elektriciteitsrekeningen minimaliseert.De Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is verkrijgbaar in een opvallende rode kleur, die een gedurfd en boeiend element toevoegt aan elke omgeving. Of het nu wordt gebruikt als accentverlichting of als de belangrijkste bron van verlichting, de levendige rode tint creëert een warme en uitnodigende sfeer die zeker indruk zal maken.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen