Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips (Roze)

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is voorzien van flexibele neonstrips, waterdichte constructie, PVC-schuimsjabloon en een 12V 4A DC-adapter. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard maestro american express sofort banktransfer apple pay paypal alma

Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED-verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen

Productinformatie

SKU-Emob AG395NGR1952
Merk Emob
Stijl Winter
Kleur Roze
Totaal Gewicht kg 1.7
Maak kennis met de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity - de perfecte oplossing om een vleugje stijl en sfeer toe te voegen aan elke ruimte. Onze innovatieve en flexibele neonstrips zijn ontworpen om een levendige en opvallende weergave te bieden, waardoor in elke ruimte een boeiende sfeer ontstaat.Een van de belangrijkste kenmerken van de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is de bedrijfsspanning van DC 12V. Deze lage spanning zorgt voor zowel veiligheid als energie-efficiëntie, waardoor het een ideale keuze is voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je de flexibiliteit om de verlichting op elke gewenste plek te installeren, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt voor creativiteit en maatwerk.Een ander groot voordeel van onze LED-verlichting is de IP67-waterdichtheid. Dit betekent dat je het zowel binnen als buiten kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over schade door blootstelling aan water. Of je nu de esthetiek van je woonkamer, slaapkamer, terras of tuin wilt verbeteren, de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is gebouwd om de elementen te weerstaan, zodat je ongeacht het weer van haar schoonheid kunt genieten.Het PVC-schuimsjabloon van de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting voegt een extra laag gemak en installatiegemak toe. Hiermee kun je de neon strips eenvoudig op elk oppervlak bevestigen, of het nu een muur, plafond of meubels zijn, zonder dat je ingewikkelde gereedschappen of technieken nodig hebt. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt ook voor een veilige en nette installatie.Om de installatie nog eenvoudiger te maken, wordt onze LED-verlichting geleverd met een adapter met een uitgang van 12V 4A DC. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van de juiste voedingsbron of over een niet-compatibele spanning. Steek de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te genieten van de levendige gloed van de Wallity Decoratieve Kunststof LED-verlichting.Qua prestaties levert de Wallity Decoratieve Kunststof LED-verlichting uitstekende resultaten. Met een stopcontact type C Max 36W, biedt het een helder en lichtgevend display dat zeker de aandacht trekt van iedereen die de kamer binnenkomt. De LED verlichting heeft een lumenwaarde van 600, wat zorgt voor een krachtige en boeiende verlichting. De kleurtemperatuur van 3500K voegt een gezellige en warme sfeer toe aan je ruimte en creëert een ontspannen en uitnodigende sfeer. Bovendien is onze LED verlichting ongelooflijk energiezuinig, met een laag verbruik van slechts 13.000 kWh. Dit helpt je niet alleen te besparen op je energierekening, maar maakt Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting ook een milieuvriendelijke keuze.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen