Neonverlichting Joie de Vivre - Wallity reeks - Roze

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neon strips. Het is IP67 waterdicht en heeft een PVC-schuimsjabloon voor eenvoudige installatie. Het product werkt op 12V DC en wordt geleverd met een 12V 2A DC adapter. Met een totale snoerlengte van 375 cm heeft het een afmeting van 53 x 19 x 2 cm. De verlichting is roze van kleur en heeft een stroomverbruik van 8W-10W per meter en levert 120 lumen bij een kleurtemperatuur van 3600K. De verlichting heeft een lange levensduur van 40000 uur en een totaal energieverbruik van 12000 kWh. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1782
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Roze
Totaal Gewicht kg 1.1
Maak kennis met Wallity, de ultieme decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing met flexibele neonstrips. Wallity is ontworpen om een levendige en unieke toets toe te voegen aan elke ruimte en is de perfecte keuze voor wie zijn interieur wil verfraaien met verbluffende verlichtingseffecten. Met zijn belangrijkste kenmerken en talrijke voordelen biedt Wallity een veelzijdige en stijlvolle verlichtingsoptie die elke kamer of omgeving zal transformeren.Een van de opvallendste kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12V, waardoor een veilige en efficiënte werking is gegarandeerd. Deze lage spanning maakt het ook kosteneffectief om te gebruiken, waardoor energie wordt bespaard terwijl een betrouwbare en langdurige verlichtingsoplossing wordt geboden. Bovendien is Wallity voorzien van IP67 waterdicht neon, wat betekent dat het zowel binnen als buiten kan worden geïnstalleerd zonder zorgen over waterschade of aantasting.De PVC-schuimsjabloon van Wallity draagt bij aan de flexibiliteit en het gebruiksgemak. Met deze schuimsjabloon kun je de neonstroken eenvoudig buigen en vormen, waardoor het ideaal is voor het maken van unieke ontwerpen en patronen. Of je nu een prachtig accent aan een muur wilt toevoegen, een opvallende bewegwijzering wilt maken of je interieur wilt verfraaien, de flexibiliteit van Wallity zorgt voor eindeloze creatieve mogelijkheden.De meegeleverde adapter van Wallity zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroombron met een uitgang van 12V 2A DC. Dit zorgt ervoor dat het LED-verlichtingssysteem op zijn volle potentieel werkt en precies de juiste hoeveelheid helderheid en verlichting levert. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je voldoende flexibiliteit om Wallity op elke gewenste plek te plaatsen, of het nu dicht bij een stopcontact is of iets verder weg.Met zijn afmetingen van 53 x 19 x 2 cm is Wallity compact en slank, waardoor hij gemakkelijk te installeren is en naadloos in elke ruimte past. Het type C stopcontact/stekker zorgt voor compatibiliteit met verschillende stopcontacten, waardoor een gemakkelijke installatie zonder extra adapters mogelijk is. Het energieverbruik van 8W-10W/meter van Wallity zorgt voor een energiezuinige werking, waardoor op lange termijn bespaard kan worden op de elektriciteitsrekening.Qua verlichtingsprestaties levert Wallity een indrukwekkende 120 Lumen bij een kleurtemperatuur van 3600 K. Deze optimale hoeveelheid helderheid en warme tint creëert een gezellige en uitnodigende sfeer, perfect voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. Met een levensduur van 40000 uur is Wallity een duurzame en langdurige verlichtingsoplossing die jarenlang voor een betrouwbare en mooie verlichting zal zorgen.Verder is Wallity verkrijgbaar in een levendige en fascinerende roze kleuroptie. Deze opvallende lampenkap voegt een vleugje kleur en elegantie toe aan elke ruimte, en is meteen een verademing.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 44 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting rock hand - Wallity reeks - Rood
Lengte: 62 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Good Vibes Only - Wallity reeks - Roze
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood