Neonverlichting rendier - Wallity reeks - Oranje

Betaal in termijnen met Alma
Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is voorzien van flexibele neonstrips, IP67 waterdicht ontwerp, PVC-schuimsjabloon en een 12V 4A DC-adapter. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1986
Kleur Geel
Stijl Winter
Totaal Gewicht kg 1
Op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je ruimte te verlichten? Kijk dan niet verder dan de decoratieve kunststof ledverlichting met flexibele neon strips van Wallity. Met zijn belangrijkste kenmerken en vele voordelen is dit product echt een spel-wisselaar als het gaat om verlichtingsopties.Een van de opvallende kenmerken van Wallity's Decoratieve Plastic Ledverlichting is de flexibiliteit. De neonstrips kunnen eenvoudig worden gebogen en gevormd om in elke ruimte of elk ontwerp te passen, zodat je creatief kunt zijn en je verlichting kunt personaliseren. Of je nu een kamer decoreert, sfeer toevoegt aan een feest of een gezellige sfeer creëert, de flexibiliteit van deze neonstrips maakt het gemakkelijk om het gewenste effect te bereiken.Deze verlichtingsoptie werkt op DC 12 V en is veilig en energiezuinig. Het zorgt voor een soepele en stabiele verlichting zonder flikkeren of oververhitting. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele omgeving, maar helpt ook het energieverbruik te verminderen en de elektriciteitsrekening te verlagen.Een ander indrukwekkend kenmerk van dit product is de IP67-waterdichtheid. Dit betekent dat de neon strips volledig beschermd zijn tegen stof en bestand zijn tegen onderdompeling in water tot een meter diep. Dit maakt het product perfect voor zowel binnen- als buitengebruik en zorgt ervoor dat je verlichting onaangetast blijft door vocht of nattigheid in de omgeving.Het gebruik van PVC Foam Template verhoogt de duurzaamheid en veelzijdigheid van de Decoratieve Plastic Ledverlichting nog verder. Het schuim fungeert als een beschermende barrière tegen stoten, zodat de neon strips intact en onbeschadigd blijven, zelfs als ze per ongeluk worden gestoten of vallen. De adapter die bij deze verlichtingsoptie wordt geleverd heeft een uitgang van 12V 4A DC, wat zorgt voor een constante en betrouwbare stroomvoorziening. Bovendien maakt de totale snoerlengte van 375 cm een flexibele installatie en plaatsing van de verlichting mogelijk, terwijl het er toch netjes en georganiseerd uitziet.Met afmetingen van 21 x 34 x 2 cm is deze verlichtingsoptie compact en eenvoudig te installeren. Of je er nu voor kiest om hem aan de muur te bevestigen, aan het plafond te hangen of rond objecten te wikkelen, de decoratieve kunststof ledverlichting verfraait naadloos elke ruimte en voegt een vleugje elegantie toe.De IP67 waterdichte neon biedt niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar levert ook uitstekende verlichtingsprestaties. Met een type fitting van C max 36W produceert hij 350 lumen warm, geel licht bij een kleurtemperatuur van 3400K. Het resultaat is een gezellige en uitnodigende sfeer die elke kamer of buitenruimte direct transformeert.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood