Wallity Flexibele Neon Strips - Waterdichte Groene LED-verlichting

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratief kunststof LED-verlichtingsproduct met flexibele neonstrips. Het heeft IP67 waterdichte neon en wordt geleverd met een PVC-schuimsjabloon. De meegeleverde adapter heeft een uitgang van 12V 4A DC en de totale snoerlengte is 375 cm. Hij heeft ook een stopcontact type C met een maximaal vermogen van 36W. Met een afmeting van 28 x 55 x 3 cm is hij verkrijgbaar in een levendige groene kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2338
Kleur Groen
Totaal Gewicht kg 1.5
Wil je een vleugje creativiteit en uniciteit toevoegen aan je leefruimte? Kijk dan niet verder dan de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity. Met zijn flexibele neonstrips kun je met deze verlichtingsoptie verbluffende lichteffecten creëren die je muur tot leven laten komen.Een van de belangrijkste kenmerken van de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12V. Dit zorgt ervoor dat het veilig en energiezuinig is, waardoor het een geweldige keuze is voor elk huishouden. De IP67 waterdichte neonfunctie voegt een extra laag van duurzaamheid toe, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.Een andere geweldige eigenschap van deze verlichtingsoptie is de PVC schuimsjabloon, die een eenvoudige installatie mogelijk maakt. De sjabloon zorgt ervoor dat de neonstroken gelijkmatig verdeeld zijn, wat resulteert in een naadloze en professioneel uitziende afwerking. Voorbij zijn de dagen van worstelen om je lampjes perfect uitgelijnd te krijgen - met de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity wordt de installatie een fluitje van een cent.Om deze verlichtingsoptie van stroom te voorzien, heeft de meegeleverde adapter een uitgang van 12V 4A DC. Dit zorgt ervoor dat je neon strips een consistente en stabiele stroomtoevoer krijgen, wat resulteert in optimale prestaties. De totale snoerlengte van 375 cm biedt flexibiliteit bij de plaatsing, zodat je de lampjes gemakkelijk kunt plaatsen waar je maar wilt.Veiligheid is een topprioriteit en daarom is de Decoratieve Plastic LED-verlichting van Wallity ontworpen met IP67 waterdichte neon. Dit betekent dat het beschermd is tegen stof en bestand is tegen onderdompeling in water tot een bepaalde diepte. Het type fitting van deze verlichtingsoptie is C Max 36W, wat een hoog wattage mogelijk maakt. Dit betekent dat u kunt genieten van heldere en levendige verlichting die de sfeer van uw ruimte direct zal veranderen. Met een lichtopbrengst van 570 lumen en een kleurtemperatuur van 3200K kunt u de perfecte sfeer creëren voor elke gelegenheid.Naast energiezuinig is de decoratieve kunststof LED-verlichting van Wallity ook milieuvriendelijk. Met een levensduur van 10.000 uur is deze verlichtingsoptie ontworpen om het energieverbruik te minimaliseren, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op uw elektriciteitsrekening. Je kunt genieten van de schoonheid van je verlichte muur zonder je zorgen te maken over de impact op het milieu.Met een afmeting van 28 x 55 x 3 cm wordt deze Decoratieve Plastic LED-verlichting geleverd in een stijlvolle groene kleur die bij elk interieur- of exterieurontwerp past. Of je nu een vleugje kleur wilt toevoegen aan je interieur of exterieur.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting