Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratief kunststof LED-verlichtingsproduct met flexibele neonstrips. Het werkt op 12V DC, is waterdicht (IP67) en wordt geleverd met een PVC-schuimsjabloon. De adapter heeft een uitgang van 12V 2A DC en de totale snoerlengte is 375cm. De afmetingen van het product zijn 30 x 14 x 2 cm en het heeft een type C stopcontact/stekker. De LED strip heeft een stroomverbruik van 8W-10W/meter en straalt 180 Lumen uit bij een kleurtemperatuur van 3200K. Met een levensduur van 40000 uur en een groene kleur is hij perfect voor decoratieve verlichting. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Soft Close Nee
Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1795
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Kleur Groen
Totaal Gewicht kg 0.9
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting, de perfecte aanvulling om de sfeer en stijl van elke ruimte te verbeteren. Met zijn flexibele neonstrips biedt dit product een unieke en veelzijdige verlichtingsoplossing die kan worden aangepast aan elk ontwerpconcept. Een van de opvallendste kenmerken van dit product is de IP67 waterdichte neon, waardoor het zowel binnen als buiten veilig gebruikt kan worden en geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals tuinen, patio's, bars, restaurants en nog veel meer. Het PVC-schuimsjabloon voegt een extra laag bescherming en duurzaamheid toe en zorgt ervoor dat de neonstrips goed op hun plaats blijven.Om dit verlichtingssysteem van stroom te voorzien, wordt een adapter met een uitgang van 12V 2A DC meegeleverd. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je de flexibiliteit om de verlichting te plaatsen waar je maar wilt, zonder beperkingen. Het compacte formaat van de Wallity van 30 x 14 x 2 cm maakt het eenvoudig te installeren en naadloos te integreren in elke ruimte.Uitgerust met een Type C stopcontact/stekker, biedt dit verlichtingssysteem gemak en compatibiliteit met verschillende voedingsbronnen. Met een stroomverbruik van 8W-10W per meter biedt Wallity een uitstekende balans tussen helderheid en energie-efficiëntie. Met een lichtopbrengst van 180 lumen en een warmwitte kleurtemperatuur van 3200K creëert het een gezellige en uitnodigende sfeer. Wat betreft de levensduur van dit product, heeft Wallity een indrukwekkende levensduur van 40.000 uur, waardoor u kunt rekenen op langdurige en betrouwbare verlichting. Met een verbruik van slechts 12.000 kWh tijdens de levensduur kunt u genieten van de verbluffende visuele effecten van Wallity zonder u zorgen te maken over overmatig energieverbruik.De kleur groen voegt een elegante touch toe aan elke ruimte en is perfect voor het creëren van een rustgevende sfeer. Of het nu gaat om het verfraaien van uw interieur of het opzetten van een levendige display voor commerciële doeleinden, de groene kleur optie van Wallity biedt een gevoel van rust en esthetische aantrekkingskracht.Concluderend, Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting met flexibele neon strips is een veelzijdige en aanpasbare verlichting oplossing met tal van belangrijke functies en voordelen. De IP67 waterdichtheid, het PVC schuimsjabloon en de flexibele neonstrips zorgen voor duurzaamheid en bruikbaarheid voor zowel binnen als buiten. De meegeleverde adapter en het lange snoer zorgen voor gemak en eenvoudige installatie, terwijl het compacte formaat en de Type C stekker compatibiliteit en aanpasbaarheid bieden. Met zijn energiezuinige werking en indrukwekkende levensduur is Wallity een kosteneffectieve en milieuvriendelijke verlichting.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting mond met tong - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 45 cm
Hoogte: 28 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting vos - Wallity reeks - Wit/oranje
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kaartspel - Wallity reeks - Multikleur
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting