Wallity Groene Neonverlichting Waterdicht, Flexibele LED Strips

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is een flexibele neonstrip met IP67 waterdicht neon, een PVC-schuimsjabloon en een aan/uit-schakelaar. Hij werkt op 12V DC en heeft een totale snoerlengte van 375 cm. Met een Type C fitting/stekker en een uitgang van 12V 4A DC, biedt het een energiezuinige optie met een helderheid van 570 lumen en een kleurtemperatuur van 3200K. De afmetingen van het product zijn 16 x 50 x 2 cm, waardoor het een geweldige keuze is om een groene sfeer toe te voegen aan elke ruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2210
Kleur Groen
Totaal Gewicht kg 1
Maak kennis met Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting - de perfecte oplossing om een vleugje kleur en sfeer toe te voegen aan elke ruimte! Met zijn flexibele neonstrips is deze verlichtingsoptie veelzijdig en kan ze gemakkelijk worden geïnstalleerd om de inrichting van je huis, kantoor of een andere binnen- of buitenruimte te verbeteren.Een van de belangrijkste kenmerken van de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is de bedrijfsspanning van DC 12V. Deze lage spanning zorgt voor energie-efficiëntie en veiligheid. Bovendien kunt u dankzij de IP67 waterdichte neon deze verlichtingsoptie zonder zorgen gebruiken, zelfs in natte ruimtes zoals badkamers of buitenomgevingen.De Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van PVC-schuimsjablonen die duurzaamheid en stabiliteit bieden. Je kunt deze verlichtingsoptie met een gerust hart installeren in de wetenschap dat hij de tand des tijds zal doorstaan.De meegeleverde adapter is een ander opvallend kenmerk van de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting. Met een output van 12V 4A DC biedt hij een betrouwbare stroomvoorziening voor optimale prestaties. De totale snoerlengte van 375 cm biedt flexibiliteit bij de installatie, zodat je gemakkelijk de gewenste locatie kunt bereiken.Voor je gemak is de Wallity Decoratieve Kunststof LED Verlichting uitgerust met een Type C contactdoos/stekker. Met een stroomverbruik van 8W-10W per meter is de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting energiezuinig en milieuvriendelijk. Deze verlichtingsoptie heeft een A-classificatie, waardoor hij niet alleen een prachtige sfeer creëert, maar je ook helpt te besparen op energiekosten.Met zijn afmetingen van 16 x 50 x 2 cm is de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting compact en kan hij eenvoudig worden gemonteerd op muren, plafonds of andere oppervlakken. De levendige groene kleur zal een pop van kleur en stijl toe te voegen aan elke ruimte, waardoor het een opvallende functie op zichzelf.U zult blij zijn om te merken dat de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting een lumen van 570 uitzendt, die voldoende helderheid om je omgeving te verlichten. Met een kleurtemperatuur van 3200K creëert het een warme en gezellige sfeer, perfect voor ontspanning of entertainment.Toe te voegen aan zijn gebruiksvriendelijkheid, de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is voorzien van een aan / uit-knop op de kabel. Samengevat is de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting een veelzijdige, energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossing.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting