Wallity Neon LED Lampjes | Waterdicht, Flexibele Strips | Rood

3 tot 4 weken

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een flexibel kunststof LED-verlichtingsproduct met waterdichte neonstrips, PVC-schuimsjabloon en een adapter. Het werkt op 12V en heeft een totale snoerlengte van 375cm. De afmetingen zijn 65 x 17 x 2 cm en het heeft een Type C stopcontact/stekker. Het verbruikt 8W-10W per meter en is verkrijgbaar in 16 kleuren, waaronder rood. Energieklasse A Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard maestro american express sofort banktransfer apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Nee
Matrasbodem inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Soft Close Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR1571
Kleur Rood
Materiaal Kunststof, PVC
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 1
Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is de perfecte aanvulling voor elke ruimte die de sfeer wil verbeteren en een unieke verlichtingservaring wil bieden. Met zijn belangrijkste kenmerken en voordelen is deze flexibele neon stripverlichting een game-changer in de wereld van interieurdecoratie.Een van de opvallende kenmerken van Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting is de bedrijfsspanning van DC 12V. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte stroomvoorziening, waardoor het een geschikte keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Bovendien helpt dit laagspanningssysteem het energieverbruik te verminderen, wat resulteert in kostenbesparingen in vergelijking met traditionele verlichtingsopties.IP67 waterdichte neontechnologie tilt Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting naar een hoger niveau. De waterdichte functie maakt installatie mogelijk in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad, zoals badkamers, keukens en buitenruimtes, zonder afbreuk te doen aan de prestaties. De PVC schuimsjabloon die bij de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting wordt geleverd, zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. De sjabloon werkt als een gids, waardoor de neon strips precies geplaatst kunnen worden, wat resulteert in een professioneel uitziende afwerking. Dit is vooral handig voor mensen die geen ervaring hebben met het installeren van verlichtingsarmaturen.De adapter in het Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichtingspakket is ontworpen om een uitgang van 12V 2A DC te leveren. Dit zorgt voor een constante en betrouwbare stroomtoevoer naar de neon strips, waardoor een consistente helderheid en prestaties gegarandeerd zijn. Het gemak van een meegeleverde adapter bespaart gebruikers het gedoe en de kosten van het apart zoeken naar een compatibele voedingsbron.De totale snoerlengte van 375 cm biedt voldoende flexibiliteit in termen van installatie-opties. Of je nu een groot gebied moet bedekken of ingewikkelde patronen moet maken, de royale snoerlengte zorgt ervoor dat de Wallity Decoratieve Kunststof LED Verlichting aan je ontwerpvoorkeuren kan voldoen. Deze veelzijdigheid maakt het geschikt voor verschillende toepassingen, van accentverlichting in woonkamers tot creatieve bewegwijzering in restaurants.De afmetingen van de Wallity Decoratieve Plastic LED Verlichting zijn 65 x 17 x 2 cm, waardoor het naadloos past in elke ruimte zonder de algehele esthetiek te overweldigen. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat de verlichting onopvallend blijft, zodat het verlichte gebied in het middelpunt staat. Dit maakt Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting een veelzijdige keuze voor zowel eigentijdse als traditionele interieurontwerpen.Het type C stopcontact/stekker biedt universele compatibiliteit, waardoor gebruikers de Wallity Decoratieve Plastic LED-verlichting gemakkelijk kunnen aansluiten. Dit zorgt ervoor dat de verlichting op verschillende locaties kan worden gebruikt of zelfs kan worden verplaatst als dat nodig is.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Firewood LED Verlichting | Zwarte Voet | 60 LEDs | 375cm Snoer | 50x25cm | Geel
Lengte: 36 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratief Plastic LED Licht | Flexibele Neon Strips | Rood
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity LED Neon Strips blauw - Decoratieve Kunststof Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity: Decoratieve Plastic LED Verlichting | Flexibele Neon Strips | Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Roze Neon LED Verlichting
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon Strips rood | Decoratieve Plastic LED Verlichting
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Verlichting blauw | Waterdichte Neon Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Groene Neon LED Verlichting groen - 12V DC, IP67 Waterdicht, Flexibele Strips
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Neon LED Strip - Rood | Waterdicht | 12V
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Gele LED Verlichtingsstrip | Flexibel Neon | 12V DC | Waterdicht | 30x14x2cm
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve LED Neon Strips | Waterdicht | Veelkleurig
Lengte: 44 cm
Hoogte: 18 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Wallity Decoratieve Blauwe LED Verlichting